Brudekjoleprodusentenes skrekk!
Mulig dette bildet ikke faller i smak hos de som steller med brudekjoler, men bildet tiltaler iallefall meg
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLa det stå til
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1148
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273881} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjartan T.

Og her ligger et stormfult ekteskap forann henne? Jeg synes det var et litt merkelig bilde, men da selvfølgelig også slik at det utmerker seg på den måten. Sprøtt å dra bruden ut i fjæra på denne måten! Brudekjolen forsvinner litt i skummet og sjøsprøyten. Jeg synes det ligner på et litt oppstilt forsøk på å lage noe som ligner en filmplakat for ''fruen fra havet''.

Samboeren min mener det funker, og synes det var et rått bilde...
johnny leo j.

Synes det var ett veldig fint lys her. Og ett spennende vær, helt klart noe å utnytte og det synes jeg du har gjort bra.
Synnøve S.

Kjempeflott bilde, og supert at du tenker annerledes :-) Sporty brud også !
Alan Thomas Duncan W.

Nils;

Kanon

Et anderledes bilde, spennende, vakkert.

Keep up the great work
Best regards;
Alan :)
Tone A.

Hei Nils
Eit spanande brudebilde som eg ikkje har sett makan til. Her er ikkje bruda redd for brudekjolen heller.
Posituren hennar hennar gjer mykje for bildet. Ho held opp slepet på kjolen slik at det mest ser ut som ho skal fly. ( Ho reddar iallefall litt av kjolen då)
Her passar bruntonane på steinane så utruleg godt til håret hennar og hudtonane er også varme mot den kjølige bakgrunnen.
Sjøen er verkeleg opprørt og det bles friskt. Kan henda ho held kjolen slik for å halda balansen. Iallefall får eg assosiasjonar til balleden.''Flying without wings''.
Fine detaljar på brudekjolen og med føtene synlege på steinen der bølgene hissige slår over forsterkar du den urolege sjøen.
Flott eksponert og ikkje minst fint komponert. Bruden var nok iskald etterpå?
Ei anbefaling frå meg også for dette friske brudebildet og eit bokmerke. Lyset gjer mykje i dette bildet der det fell mjukt på bruda på denne overskya dagen.
Helsing Tone
Marcus B.

Hur fick du henne att kliva upp där med fina klänningen? Hon ser ut som stigen ur havets skum. Vackert!

Mvh
/Marcus
Laurberg G.

Den skumfødte Venus. Et noget usædvanlig brudebillede. Men afgjort meget interessant. Her er en utrolig fin farvebalance mellem himmel, hav og kjole. En enhed som leder tanken her på Krøyeres Skagenslys. Flot det her. mvh. lau
Eva Marie P.

Dette var kreativt. Et anderledes og flott brudebilde. Det er vel en fin betegnelse på livet...hehe, man hopper i ekteskapet med begge bena. Der kan være høye bølger og sjøsprøyt, samtidig er ingenting vakrere og mer fasinerende enn havet... ;O)
Herlig friskt bilde.
-epl
Ronny A.

Hei Nils.
Dette var virkelig et flott bilde. Liker de kraftige naturkreftene som duver i bakgrunnen med modellen som står der i all sin prakt. Dette fortjener en anbefaling:-)
mvh Ronny
Lars-Anders M.

Tøff brud. Tøfft fotografert.
Eileen O. H.

Kjempestilig brudebilde! Likte fargen på havet, himmelen og skummet av bølgen som akkurat har slått over steinen hun står på.
Skulle ønske jeg hadde noe slikt fra mitt bryllup;-)
Det eneste jeg ikke likte var ansiktsuttrykket til bruden... Klarer ikke helt å si hva som er feil, men mulig hun skulle hatt lukkede øyner og hevet ansiktet litt mer mot vinden?

mvh
Eileen - med alt for kjedelige bryllupsbilder...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu