Sukkersøtt, men eg kunne ikkje dy meg etter fleire dagar med minusgrader i vinden.

Vestrahorn på Island, august 2007.

Bildet inngår i albumet Island - Bilete frå Island, hovudsakleg frå mai 2006 og august 2007. Ulike uttrykk og motiv.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger583
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Ja du sier det selv; sukkersøtt til tusen...
Komposisjon, teknikk og flater sitter jo som ei kule, men jeg synes egentlig at det blir litt i søteste laget, ja. Og det er et godt stykke unna det jeg betrakter som Holmøyvik-standard. Men det er jo da klart at du og dine bilder etterhvert har fått et navn og et rykte som ''forplikter'' - eller sagt på en litt annen måte; skaper forventninger.
Caroline M. S.
Synes ikke dette er sukkersøtt. Det er jo ingenting rosa her. ;-) Men lett, minimalistisk og pent er det (og jeg tippet det var ditt før jeg så navnet - det ligner på dine svart-hvitt landsskapsbilder. Komposisjonen er din).
Ivar B.
Synes vel ikke dette er sukkersøtt akkurat jeg heller, men jeg synes du har fått fram en flott stemning og skildring av landskapet. Liker de lyse vare tonene. Fin flatebruk. Mvh Ivar.
Torild H.
Ikkje Tom Waits me høyrer her, då heller ein annan av mine favorittar, Sinead O'Connor si røyst, kjenslevar, skjør men samstundes kraftfull og med slepen vokal- og mikrofonteknikk.

Perlemor...

Mvh Torild
Eirik H.
Takk for kommentarane.

Tommy: Dette er eit digitalt opptak gjort på frihand som lysmåling til Hasselbladen. Kvaliteten på filene frå Canon 20D er ikkje spesielt bra til denne typen bilete, og eg kan neppe skrive ut dette biletet større enn 25x25 cm. Difor brukar eg kameraet mest til lysmåling, og av og til blir det brukbare bilete av dette også. Men kameraet påvirkar fotografen slik at bileta frå Hasselbladen nok vil sjå annleis ut enn dette, og sjølvsagt ikkje i fargar.
Avsluttet .
Hehe...ja, jeg skal vel innrømme at mitt synspunkt i kommentar over er endel påvirket av personlig smak og i seg selv langt fra noen absolutt vurderig. Tror nok samme bilde tatt med sv/hv film ville blitt noe annet - og i mine øyne, vesentlig bedre ja. Din siste setning er egentlig ganske så god!
Ivar S.
Dette var bra, eg likar eksponeringa og fargetonane veldig godt. Det er mote blant mange fotografar å servere undereksponert himmel, ikkje slik her. Det er stor effekt av skyene som ligg rundt fjellet - det løftar dette enormt.
Avsluttet .
Sukkersøtt,men veldig vakkert:-)
Liker det og trenger sånt også innimellom.
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu