Ulv i morgendis
Utstyr
  • Canon 1Ds Mk III
  • 500 f4
  • Brennvidde650mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeISO 1600 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger834
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273922} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Robin J.
Utrolig bra rett og slett.Mvh RJ
Steinulf L.
Et blinkskudd.
Terje K.
Nydelig stemning med disen her...litt uvanlig farge på ulven her?

Terje
Jan Inge K.
Malerisk, vakkert, fulltreff.....
Jon Erik V.
Gratulerer!
Kjartan T.
Ja, da har du vært på en safari/fototur i Nordisk natur igjen ser jeg! Dette var lekkert Bent. Flott blikkontakt med et av vårt mest misforståtte og myteomspunnede dyr. Denne innpakninga kler ulven.
Ivar B.
Dette er lekkert, en herlig villmarksskildring Bent. Tåk og innramminga og blikkontakten gjør dette til et godt naturfotografi. Mvh Ivar.
Fredrik E.
Meget godt dyrefotografi, og for en blikk kontakt. Tåken er med og spiller en god rolle for mystikkens del og ulven er jo virkelig med på notene. Dette falt i smak! Fredrik
Aleksander M.
Hei
Det er vanskelig å ikke bruke ord som ''utrolig'' eller ''blinkskudd''. Men siden du har lagt det inn under kritikken skal jeg prøve å gi deg noe litt bedre kritikk. Det er ikke lett å finne noe, men jeg synes det gule i vannet til venstre kanskje ikke burde være der. Den distraherer kanskje litt, men ellers klarer jeg ikke å finne noe å utsette. Flott blikkontakt, tåkestemning og skarphet. Nydelig miljø og speiling. I tillegg til dette er bildet av et så sjeldent dyr som ULV!!!!!!

Mvh Aleksander
morten m.
Flott foto som formidles på en ypperlig måte! Slike gode ulvebilder som ikke er tatt i Kristiansand dyrepark er det få av.

GRATULERER!

Morten
Kjell Ivar Ø.
Stemningsfult og flott komposisjon. Veldig bra.
Mvh Kjell ivar
Bent O.
Tusen takk til dere alle sammen for hyggelige kommentarer. Reiste til Finland i håp om å få noen bilder av ulven, og synes selv jeg lyktes med det. Etter 5 døgn dukket den opp en kort stund, men for en utrolig sky skapning. Ulven er for meg det mest fasinerende av våre rovdyr, og kanskje noe av det vanskeligste å få tatt gode bilder av?? Har noen flere som jeg vil legge ut etter hvert. Aleksander påpeker det gule ned i vannet, noe som forøvrig er en vannlilje. Lett å klone vekk, og kanskje det hadde løftet bildet en smule??

mvh Bent
Kåre G.
Nydelig ulvebilde. Synes jeg kjenner igjen bakgrunnen fra stedet som Lassi kaller Store sjøen. Synd at du ikke hadde mer ulv. Vi hadde ulv fire av seks netter og meget stor aktivitet. Jeg var en av de heldigste som fikk ulv helt på kort hold. Men bildet er meget godt. Vannlilje synes jeg hører med.
Mvh. Kåre Gårder
Kjell G.
Her stemmer ''alt'': Rimelig frilagt ulv, dis og flott speiling. Skikkelig bra!

mvh kjellg
Bent O.
Takk til Kåre og Kjell også for hyggelige kommentarer. Du har helt rett Kåre, dette er ved Store sjøen hos Lassi. Jeg opplevde ulven som særdeles sky, og den viste seg stort sett bare frem på natten når lyset var på det dårligste. Men en utrolig spennende opplevelse var det nå uansett.

mvh Bent
Magnus A.
Fantastisk stemning her.Meget bra plassering av ulven i bildeflaten og god teknisk kvalitet,spes.med såpass lang lukkertid.
Mvh.Magnus A.
Andreas L.
Svart/hvitt og økt kontrast hadde gjort seg. Ellers utrolig bra og fint motiv. Her vil jeg ikke si at det tekniske har mye å si.

-Andreas
Tove H.
Gratulerer som ukens fotograf!
Flott ulvebilde. Blikkontakt også. Fin speiling! Kjempetøft!
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu