rene klær
Dette er forskjellige familier som vasker klar pa scenteret.

I Norge finner man ikke mye hjemlose annet enn de som er enten alkoholikere heller narkomane. Her i Amerika derimot finner man barn, modre, unge mennekser. De har ikke samme skatte system som i norge. De betaler ikke mye skatt og det de betaler gar til krigforing og andre ting men ikke mye gar til de fattige og hjemlose.

Man kan ha to jobber her, jobbe i 15 timer hver dag og fortsatt vere fattig. Man kan han en kjempe bra jobb klare seg helt fint, men man kan fa kreft og har man ikke forsikring ma man selge alt man har for og kanskje bli firsk etter dette ende opp som gjeldsslave og hjemlos. Mange tror hoye skatter er tull, Norge er et land med hoye skatter og har blitt karet til det beste landet a bo i 6 ar pa rad, tilfledig neppe.

Litt om Churches United for the Homeless:

''Churches United for the Homeless provides temporary lodging for single individuals and for families who have no other place to stay''

De hjelper de hjemløse for en liten periode med mat og tak over hode. De har lagt i fra plass til alle dessvere.

Har ikke hele alfabete pa denne pcen beklager, haper de som matte lese dette skjonner hva jeg skriver.
fornøyd
Utstyr
  • canon400d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger163
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274371} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Lise U.

Jeg syns bildet ditt har en høy feel-good-faktor: Her er det mennesker i vanskelige kår som ikke ser ut til å ha gitt opp håpet (kanskje fordi noen er villig til å hjelpe dem, til tross for at systemet er slik at de ikke har krav på noe, som du påpeker). Rent formelt sett et pent bilde også, etter mitt syn, med fine toner, interessante linjer, og bra plassering av de forskjellige menneskene i bildeflaten. Setter pris på både bildet og teksten din.

Lise U
Ingrid Ovedie V.

Martin

Noen bilder evner å snakke utover sin egen flate, gjennom en skjerm. Dette er et slikt bilde. Et umiddelbart blikkfang, med interessant komposisjon såvel som motiv. Jeg liker spillet mellom ansikter; to kikker på kvinnen til venstre med et lurt smil, mens denne og en annen kvinne ser på noe utenfor kameralinsen. Dermed er dette også et meget godt historiefortellende bilde; også utover bildeteksten din. Velfungerende kontraster, og min favoritt idag!

Smil fra Ingrid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu