Brikkeveverske
Bildet er tatt på Rott Vikingfestival 16.06.2007, og viser den gamle teknikken med å veve bånd ved hjelp av brikker.
Bildet inngår i albumet Vikingfestivaler i Rogaland - Vikingfestivalen på øya Rott vest av Tananger i Rogaland 15.-17. juni 2007, vikingmarkedet i Møllebukta ved Hafrsfjord i Stavanger 20.-22. juni 2008, vikingkaupangene på Jernaldergården i Stavanger 19.-21. juni 2009 og 18.-20. juni 2010, og vikingfestivalen i Møllebukta 14. - 16. juni 2013. Jernaldergården er et rekonstruert gårdsanlegg fra folkevandringstiden, ca 350 – 550 e.Kr. Gården ligger på Limahaugen i nærheten av Ullandhaug med praktfull utsyn over Nord-Jæren og Hafrsfjord, ca 3 km fra Stavanger sentrum, .
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Brennvidde13,1mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Laurberg G.

Hej Nina. Et dejlig billede af brikvæversken. Dejlige farver. Kun virker græsset meget grønt. En indmarkering og en dæmpning i tonecontroller/grøn kanal vil nok bringe sagen på plads. mvh. lau
Nina C. K.

Hei Lau. Takk for at du viser din interesse. Det er en god stund siden du kommenterte dette bildet. Nå har jeg sjekket opp mot originalbildet. Jeg mener selv at jeg ikke gjorde noe med fargene før jeg la bildet ut på foto.no. Når jeg kikker ut av vinduet, er faktisk gresset akkurat så grønt som det var i juni, selv nå i midten av september. Mvh Nina.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu