never ending story
I skikkelig ruskevær på Atlanterhavsveien. Vanskelig å holde kamera stille selv med stativ, holdt på å blåse vekk. Det hadde vært stiv kuling om natta, men her hadde det nok løyet en del. Evig tilbakevendende motiv dette.
Jeg likte godt den kraftige grønne bølgen som slo helt over veibanen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-01 21:34:38
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-09-01 21:43:28
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 400
  • 70-300mm
  • Brennvidde81mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274810} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinulf L.

Teleobjektivet gir fint perspektiv. Savner litt kontrast. Fint bilde.
Monika Frisvold V.

Hei Liv....
Ja der kan det nok blåse kraftig :)
Som den over skriver litt mer kontrast og det er jeg enig i...
ellers en grei komp..kunne tenkt meg mer skarphet, men det skylles sikkert været og blåsten....

Ha en flott helg Liv...
monika
Bjorn F.

Hei på deg Liv.
Velkomponert og flott bilde hvor du har fått frem de fine linjene i brua.
Stilig med bølgen som bryter mot land.
Hilsen Bjørn.
Anne-Lise S.

Her blåste det kraftig, og da kreves det sterke armer og hender for å holde stativ og kamera i ro. Liker linjene og bølgen, fargene og kompet. Litt ''grått'', så mer kontrast vil heve bildet. Ellers synd med den vinden, men uten den ingen bølge...

Anne-Lise
Erling B.

Ser du har brukt ISO 100, du kunne fint ha skrudd den opp til 400 og fått et skarpt bilde med håndholdt kamera.
Landskapsprogrammet er ikke å anbefale på tele-objektiv da den vil prioritere mye dybdeskarphet fremfor rask lukkertid.
Tove H.

Litt mer kontrast og skarphet er nevnt- Ellers tøft bilde. Liker godt bølgen som skaper en dramatisk effekt. Fint komponert. Sikkert ikke letteste fotoforhold her, nei...
Mvh Tove
Liv F. D.

Tusen takk til dere alle som har kommentert bildet. Trivelig at så mange likte det. Og tusen takk til deg Erling for gode råd. Jeg visste ikke dette med landskapsinnstilling. Skal huske på det neste gang. Har lagt ut to versjoner til. Den ene hvor jeg har mettet fargene litt. Det er vanskelig å få bildet bedre, det blir lett for kornete. La også ut et fullformat tatt like etterpå da et solstreif brøt gjennon skydekket.
Ha en fin kveld alle sammen.
mvh
Liv '')
Ronny A.

Hei, Liv. En flott komposisjon med et spennende innhold. Litt uskarpt som du fikser bedre neste gang med høyere iso og raskere lukkertid:-)
mvh Ronny
Tone A.

Hei Liv
Fotografering i slikt eit ver er vanskeleg. Du kan også henga noko på stativet så det står stødig i vinden. Og med høgare ISO får du kortare lukkartid som gjer bilda skarpare. Litt meir kontrast er nevnt og v.2 vert litt tung i fargane.
Men elles eit flott fanga bilde kor den store bølga slår høgt over vegen med den flotte brua bak som slyngar seg med bussen i nedoverbakke.
Versjon 2 er faktisk best når det gjeld kontrastar, skarpe detaljar og eit flott lys på svaberget i forgrunnen.. Og bak er den tunge himmelen mens den friske sjøen viser at uveret framleis er der, men det har tatt ein liten pause.
Likvel vert det versjon 3 for meg.
:) Tone
Liv F. D.

Hei Ronny og hei Tone, mange takk for kommentar. Trivelig det, at dere likte bildet.
mvh
Liv '')
Tom E.

Heisan!
Må jo bare kommentere bilde fra kommunen der jeg bor.Et vanlig motiv herfra.Været kan være ganske heftig der ute,det skifter fort og det å ta bilde når det blåser som værst kan være en utfordring.Synes at versjon 1 har potensiale men desverre er det for uskarpt.Godt fotfeste og stabilt anlegg er tingen.Komposisjonsmessig ville jeg ventet til bussen var kommet litt lenger frem.
mvh Tom
Liv F. D.

Hei Tom,
mange takk for kommentar. Trivelig at du ''bare måtte'' kommenter her da. Jo da, det var morsomt å ta bilder der ute i sånt ruskevær, men dette er jo ikke bra nok da. Jeg har bilder der busen kjører over og til sutt passerer på brua, men da var bølgen borte vet du. Det var den jeg jakta på denne dagen.
mvh
Liv '')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu