Endelig høst...
Dette bildet ble tatt under en vellykket jaktdag i Ljørdalen i Østre Trysil høsten 2006.
Er nybegynner på foto-området og tenkte ikke spesielt over bildet før nå jeg har prøvd å sette meg litt inn i photoshop/lightroom. Synes bildet gir assosiasjoner til høst og jakt. Kanskje det ble for mye rødt i lyngen?
Bildet inngår i albumet Den friske høsten - Høsten i Trysil-naturen er en perle og opplevelse av de sjeldne. Prøver å skildre hva denne praktfulle naturen har å by på.
Utstyr
  • Canon 350D
  • 18-55mm Canon
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeIso 100
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275168} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anders N.

Jeg synes dette er et meget flott bilde jeg Håvard. Fin, balansert komposisjon. Og fargene er fine de. Rett og slett en fin eksponering. God stemning du formidler også.

- Anders
Terje S.

Syntes du har ett fått ett flott minne fra jakta. Teknisk syntes jeg også det er bra. Du ba om konstruktiv kritikk og det enste jeg ser som er feil er det utbrente høylyspartiet på skinka og nese til harehunden. Men syntes ikke det spiller så stor rolle til ett slikt bilde. Driver sjøl med dachs og de jager like godt hare som rådyr men kanskje ikke så fort som den karen her. Skitt jakt

Terje
Håvard S.

Setter pris på kommentarene deres, Anders og Terje.
Tusen takk:)
Are-Martin S.

Her kunne jeg tenkt meg at hagla og ryggsekken bytta plass med hunden. Den har et flott og avslappe uttrykk der den ligger, og ser ut til å glede seg over at den snart skal få jakte. Nå må hunden kjempe om oppmerksomeheten med bladene på pinglebuska som hagla lener seg mot.

Jeg synes ikke det er for mye rødt i lyngen, heller tvert om, det tåles mere. Det er jo et høstbilde, da er høstfarger velkomne. Jeg tror ikke det hadde gjort noe om bildet var en halv eller kanskje en hel blender mørkere. For lyse bilder har en tendens til å ''miste stemningen'' - men her har du et flott lys (og nok lys), hvertfall på hunden som gjør at det hadde tålt en blender mindre. (mørkere)
Stian H.

Beskrivende bilde.

mangler bare svartkjelen over varmen... Når jeg ser en sideligger og en Finskstøver, vet jeg sotlars ikke er langt unna:-)
Flotte høstfarger, fint lys, det utbrente på hunden er nevnt...

Tror karen på bildet har jaga sin part, ribbeina er tydelige nok:-) Lykke til videre i høst.

Stian
Håvard S.

Kjempehyggelig tilbakemeldinger! Tusen takk:)

Stian: Dette er en gammel sideligger 16-kaliber. Ikke mange 16-kaliber i dag. Er veldig fornøyd med den. Svartkjelen henger over bålet på ei kaffekjerring, men kom dessverre ikke med på bildet. Dette er ei hamilton-støverinne etter det jeg vet:) Jakter du?

Mvh. HåvardS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu