Ulv 4
Mitt siste ulvebilde på en stund.
Utstyr
  • Canon 1D Mk III
  • 500 f4
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger826
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275344} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ivan H.
hei,

Er mektig imponert over ulvebildene dine, Bent.
Og med disen over vannet, setter prikken over i'en :)

Sitter og lurer på kompen her.
Usikker, men tror jeg ville prøvd et kutt i bunn.
Kanskje andre har noe å legge til her.

Hilsen
Ivan Holmedal
Robin J.
Dette er kanskje ditt beste av de ulvebilde du har lagt ut. Flott lys og bra eksponering. Herlig villmarksskildring. Mvh RJ
Magnus A.
Dette var rett og lett nydelig,flott lys og et blikk som det virkelig lyser villmarksliv av.Skarpt og god komp,men som I.H nevner,så ville jeg kanskje kuttet litt i bunnen,men ellers bare knall.
Mvh.Magnus A.
Tor Eirik P.
Imponerende disse ulvebildene du har vist de siste dagene! Nesten som villmarka kommer like inn i stua!
Nydelig lys å flotte positurer på alle! Fint med disen!
Misunner deg virkelig både bilder og ikke minst opplevelser! Ser gjerne enda flere ulvebilder!

Mvh Tor Eirik
anny ø.
veldig flott bilde med gode farger. Liker den mystiske effekten med disen. Tilfører bildet mye. Har sett litt på komposisjonen jeg også - og liker egentlig bildet godt slik det er nå. Fin symmetri i det over vannet og speilbildet av det.
Arnhild A.
Må få gratulere deg som ukens fotograf. Igjen en flott ulvebilde fra deg. Liker de vakre varme fargene og stemningen i bildet. Ulvens øyne er vakre, men farlige.

Mvh Arnhild
Rolf S.
Dette var flott Ulvebilde, ett pluss for behaglig lys og blikket til ulven.
Hvis en skulle ønsket noe anderledes så måtte det være at ikke det skjeve treet var der eller at det heller var i høyre side av ulven, men en kan alltid pirke!!!!!!!
Mvh Rolf
Kjell Ivar Ø.
Støtter robin sin komentar her. Mener det er dit beste ulvebilde så
langt. Mvh Kjell Ivar
Svein B.
Om de forrige ulvebildene var svært gode, så er dette her hakket hvassere enda- synes også jeg. Nydelig lys, og her er også fristillingen av ulven mot bakgrunnen enda bedre- uten at vi mister miljøet som en flott ramme.

De ser ut til å ha det godt ulvene hos Lassi- den her er da i svært godt hold, kan nesten se ut som om den er drektig.

Mvh
Svein B
Bent O.
Tusen takk for mange kommentarer!! Ser det er noen som mener et kutt i bunnen kunne gjort seg, og det tror jeg faktisk jeg er litt enig i. Mulig den er drektig Svein, ikke vet jeg, men det er ingen tvil om at de får nok av mat hos Lassi. Vet ikke hvor mange griser han strødde rundt i skogen i løpet av den uka jeg var der, emn det var ikke få.

mvh Bent
Kristin S.
Utrolig flotte ulvebilder du viser, og for en stemning og lys. Hærlig blikk på ulven.

Mvh Kristin
Geir B.
Fine ulvebilder dette, men...det er noe her jeg sliter med å få til å stemme. Merkelig fokus, øynene er skarpe og fine, men på blender 4 syntes jeg du har fått vel liten dybdeskarphet. En del uskarpe punkter innenfor fokusområdet, pluss at man skulle tro at en ulv på myra ville skape bølger i vannet får bildet til å virke ''manipulert''. Ulven på dette bildet er heller ikke den samme som på det første bildet du la ut, var det to ulver der??

Håper jeg tar feil mhht. klipp og lim mistanken min, i såfall er jeg imponert, ellers ikke.

Geir.
Bent O.
Takk til dere to siste for innlegg, og til deg Geir: bildet er ikke manipulert på noen som helst måte!! Var en fyr som mente det samme på et av de andre ulvebildene også. Må kanskje slutte å legge ut disse bildene da. :-) Når man tar bilde med full åpning på den avstanden som her er gjort er ikke dybdeskarpheten noe problem. Det at noe kan virke litt rart skyldes kanskje disen som lå over vannet?? Ikke vet jeg, men finnes ikke manipulert en plass.

mvh Bent
Odd E. k.
Hei Bent!
Gratulerer som ukens foto.no fotograf, noe du har fortjenet etter alle de flotte bildene du har vist oss her på dotten. Dette bildet er intet unntak. Flott stemningsbilde, der vargen kommer luskende langs vannkanten. Flott skarphet og et fint lys fremmer fint vargen og de flotte fargene. Liker godt speilingen i vannet og den flotte villmarken som bakgrunn. Bra fanget bilde av vargen i sitt rette miljø.!

Mvh.

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu