Good game
Veldig kort focus
Utstyr
  • Bronica
  • 80mm
  • Brennvidde80mm
  • Blender-
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Håkon H.

Hei! Et nokså spennende bilde av et i utgangspunktet ikke like spennende motiv. Men du kunne nok, med et positivt utfall, ha unnet bidet et blikkfang i form av at noe for real var i fokus. At bildet er nokså tåkete, er i det hele tatt det som overhodet gjør bildet spennende, men det ble kanskje litt i meste laget?
Øyvind O.

hei Håkon. Tar åpent imot kritikken din. Er enig med deg i at bildet i utgangspunktet hadde vært kjedelig uten bluren. Men jeg satte focuset til hjertet i midten med hensikt.
Brit M.

Jeg liker godt dette bildet jeg, har sett på det flere ganger for å finne ut hvorfor. Det er trygt og godt og hjemmekoselig å se på, dvs, det fremkaller ikke stormende følelser og hjertebank, men..
Liker flateinndelingen og måten fargene er inndelt i bildet på. Selve motivet har noe ''bakrommet på sjappa'' ved seg, som jeg syns er artig. Minner om en kafé jeg var på i 68, på Hitra, der var det sånn. Vi spilte Monday, Monday på jukeboksen...kanskje derfor bildet gir meg en god følelse:-)
Det kunne også være i Capones Chicago...?

Brit
Karoline G.

dette var utrolig flott, liket absolutt alt ved hele bilde, "good game" var jo en helt perfekt tittel.

vakkert
vakkert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu