BMX dirt style
Utstyr
  • Nikon D2Xs
  • AF Nikkor 18-35mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetLumedyne 2x400 WS som lyskilde
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275758} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Eirik F.

Argh. Unnskyld, men dette bildet irriterer meg.

For det første skjer det ingenting i bildet. misforstå meg rett, men syklisten er hverken i luften eller gjør noe spesielt. Det _kunne_ vært at han gjør en Abubaca (et triks der en kjører opp på et element stopper på toppen på bakjulet, for så å rulle baklengs ned igjen.), men da hadde utsnittet vært totalt feil. Taimingen der bildet er tatt er noen brøkdels sekund for tidlig her med andre ord. Syklisten burde vært i luften med hele sykkelen i det minste. med vinkelen du har valgt, sjuler armen til syklisten ansiktet, noe som kan være greit i enkelte bilder, dersom det får fram et triks eller noe som hever bildet, men her skjemmer det bare bildet, da det ikke fremhever noenting, bare skjuler syklistens ansikt, som er det eneste som kunne ha vært interessant å se her. Ellers er bakgrunnen distraherende og er altfor fremtredende. Dette kunne lett ha vært endret på med en annen lyssetting, noe som du absolutt har utstyr til. Ang. lyssettingen, har du klart å belyse syklisten greit, men du kunne kanskje ha flyttet en lyskilde under syklisten, bak landingen, slik at syklisten fikk lys i ansiktet, underifra, for en mer dramatisk effekt, samtidig som du ikke får så mye lys på den skjemmende bakgrunnen. For å si noe positivt, har du fått en fin og skarp trestamme i hoppet med spennende farger og tekstur, noe som egentlig er negativt, da det er denne jeg legger merke til, og ikke syklisten.

Jeg beklager hvis jeg bare klager nå, men jeg måtte bare få det ut.

Mvh
Eirik
Avsluttet .

Hei,

Jeg synes du har mange meget bra bilder på Flickr, men dette var virkelig bom. Kunne ikke vært mer enig med Eirik her.

Mvh,
Magnus Alseth
www.magnusalseth.com
Bjørn J.

Eirik, er det sånn at man ikke bør ta bilder av barn som ikke tør/ikke kan foreta sykkelakrobatikk innenfor det du oppfatter som triks eller ''noe spesielt''?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu