- H O T E L -
Min gode venn, grafisk designer og fotograf Steinar Myhre, fotografert dagen etter vi var og så utstillingen til
Richard Avedon på Louisiana.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor AF-S
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275903} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Brit M.

Dette likte jeg godt! Nydelige detaljer i det ''grønne'', minner meg om Constable. Fint format, og rolig, men spennende flateinndeling.
Modellen skiller seg litt ut, syns jeg. Han virker litt for moderne mot det victorianske bakteppet, men denne kontrasten er ikke så slående at den virker ''stunning''. Vet ikke om det er klær, briller eller positur som gir meg dette inntrykket. Vet ikke om du kjenner uttrykket liksæl (trøndersk), han virker litt liksæl, altså :-)
Men dette til tross, jeg liker bildet godt.

Brit
Knut-Inge J.

Eit bilde eg merka meg med ein gong. Flott korleis kroppspositur, jakke, skygger og lys matchar eføyen (?) til høgre. Ser ut som utstillinga har gjort inntrykk :-)
Avsluttet .

Hei Kai.

En flott avslappet positur fra Hr. Myhre, en rå location har du også fanget. Dybden, skyggene og kontrastene er akkurat der de skal være. Syns Hr. Myhre kan være fornøyd med dette motivet, ja du også.:-)

Arne
Helge R.

Jeg liker komposisjonen, flott balanse i bildet. Litt enig med Britt, han blir det motsatte av resten av bildet, kontrapungt, hadde han hatt på seg noe annet ville det fungert litt bedre.
Bra jobba i sh, eføyen er praktfull, spennede tekstur i bakgrunnen, totalt et av de bedre bildene på dotten,
:)Helge
Julie E.

Hei her også! Dette var da en godbit. Nydelig bakgrunn. (muren)
En avslappet stemning i et bilde der flatene er utnyttet på en eksemplarisk måte.
Du er generelt veldig god på dette med å utnytte flater godt.
mvh Julie
Kristoffer L.

Jeg synes dette ble et fint portrett, kombinert med reise- og miljøskildring.

Jeg har stor sans for den bevisste måten du bruker flatene og utsnittene på, i bildene dine. Etter min mening er ''trangt utsnitt-inflasjonen'' for lengst ute av kontroll. ''Gå tett på, så får du bedre bilder!'', sier de gjerne, de som mener noe om det. For min egen del har jeg vanligvis atskillig større sans for utsnitt som gir bildet en større sammenheng, gjerne forankret i miljøet omkring, og/eller i en historie. I dette bildet er alt dette med som naturlige elementer.

Er bildet litt mykt i konturene? Eføyen er ganske soft, synes jeg - men kanskje er det gjort slik bevisst? For moro skyld tok jeg inn bildet i etterbehandlingsprogrammet mitt, og kom til at med en ganske beskjeden s-kurve kunne det bli atskillig mer liv i teksturen i veggen. Eføyen ble også mer distinkt. En oppskarping til slutt med High Pass Sharpen (Hard Light) ga enda mer ''edge'' til bildet. Men slikt er selvsagt smak og behag - det fungerer også helt fint slik du har presentert bildet.

- Kristoffer

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu