Landevei
Landeveien slingrer seg langs gamle kjerreveier igjenom gårdstun. På begge sider ligger åkere som er ferdig innhøstet. Dette er i Vestby kommune. Et par km til høyre går E6 og et par km til venstre ligger Oslofjorden. Til Oslo er det ca 4-5 mil rett fram nord.
Synes det viser det flotte jordbrukslandskapet i Follo og hvordan landeveien slingrer seg fram og igjenom gårdstunet. Liker også bilen som skaper litt fart og liv i bildet.
Bildet inngår i albumet Landskap -
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2007-09-10 19:21:21
  Versjon #2
Utstyr
 • Nikon D70
 • -
 • Blender-
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275962} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Steinulf L.

Fin dybde i bildet hvor veien deler bildet i to. Bilen hører absolutt med, men den skulle kanskje vært litt nærmerte kanten. Ikke sikker...
Laurberg G.

Hej Rune. Store agre der ligger her. Her er langt mellem bebyggelserne ser jeg. Tro at bilen er meget vellaceret i billedet. Trække os med frem ad vejen ind over i billedet. mvh. lau
Arne M.

Bildet har en flott detaljrikhet i både dybde og farger. Lyset har en høstlig klarhet over seg som gjør bildet behagelig å se på. Fin effekt med bilen som er på vei forbi, og som gir dynamikk i bildeflaten.

- Arne
Knut H.

Hei Rune.
De første jeg legger merke til er den gode dybden i bilde.
Den betyr mye for bilen i bevegelse leder oss inn i bilde
der landskapet og veiens buktninger er godt gjenngitt.
Gode farger og godt teknisk komponert bilde der fartsfølelsen
til bilen gir bilde de lille ekstra.
Mvh Knut
Thorbjørn R.

Ja, dybden er bra. Jeg synes også bilen, med passe bevegelsesuskarphet, er et fint element her.
Anne-Lise S.

Her viser du oss at der også finnes områder i Norge der landbruket har forholdsvis flate og store egner til matauke. Synes dybden er flott her, og synes plasseringa av bilen er helt som den må være. Fin virkning av å ''dra bilen lengre''. Vidvinkel eller PS - arbeid? Liker også fargene som er gjennomgående varme og gode. Kanskje bør himmelen beskjæres litt slik at du ikke får midtstilling av horisonten. Dybdefølelsen beholder uansett!

Anne-Lise
Tom T.

Bra med litt annerledes landskaps bilder:) Bra linje og liker bilen. Hadde tatt vekk buroten ved venstre side av veien.

mvh Tom T
Tove H.

Flott virkning med bilen som tar oss med innover den svingete landevei... Flott dybde og bra med litt bevegelsesuskarphet på bilen, skaper liv... Ville ikke beskåret himmelen, for noe av det som er så typisk og flott med dette østlandslandskapet er jo at det er så mye himmel...(min mening). Synes du har levert et flott bilde!
Terje M.

Hei Rune.

Synes dette var et annerledes landskapsbilde. Liker kompen der veien liksom deler bildet i to. Bilden er fint plassert synes jeg, den skaper litt fart i bildet.

Mvh
Terje
Rune S.

Takk til alle for hyggelige kommentarer! Flott at dere likte bildet! Jeg har brukt vidvinkel og ikke dratt ut bilen i PS, Anne-Lise! Jeg ville vise bildet med høy himmel, slik som Tove skriver, for å vise det typiske inntrykket av dette landskapet. Jeg synes det går greit å ''bryte regelen'' om midtstilt horisont her, spesielt siden bilen ligger der den gjør.

Mvh
Rune S
Tom T.

Bra i v2. Kan se tydelig merker etter kloningen, ser ut som den innstilling på verktøyet er for soft.

mvh TomT
Rune S.

Du har så rett Tom! Det ble litt fort å gæli:-)

Mvh
Rune S
Anne-Grethe S.

Hei Rune

Dette var det sug i. Det ser ut som om bilen holder stor fart. Den ser nesten litt strekt ut i bakenden. Det gav bildet liv og røre.
V2 likar eg best med tanke på kompsisjon. Kloningen må nok gjerast bedre etter mi meining.

Mvh
Anne-Grethe
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar Anne-Grethe! Flott at du likte bildet! Bilen hadde god fart, men det er nok vidvinkelen som gir strekket. Kloningen ble litt fort og gæli ja.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu