Porsche 911
Bildet er tatt på et sportsbiltreff på Øvrevoll der mange Porsche 911'er var samlet. Her er noen ulike varianter av arten. Nærmest en 911 Turbo med sin voldsomme hekkspoiler.
Etter endel justeringer i PS ble jeg ganske fornøyd.
Utstyr
  • Olympus SP 550 UZ
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBakgrunnen er gjort ''renere'' med mer grøntareale. Før endringen var det et gjerde og flere mennesker som virket ''forstyrrende''.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276231} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Ja den har en voldsom hekkspoiler. Bildemessig var det nytenkende og stilig og minner litt om TV2 reklamene XD Bra.

Mvh Daniel
Runar L.

Med dybdeskarphet på mange meter (i hvertfall 7 meter) er jeg spent på hvilke innstillinger du brukte på kameraet ( blender, lukker og ISO).

Likte komposisjonen godt, men det irriterer meg litt at førersetet i den grønne bilen er tiltet framover hehe.
Jon K. L.

Takk for tilbakemeldinger. Jeg er dessverre ikke noe flink til å notere ned kameraets innstillinger når jeg fotograferer, så jeg kan ikke gi noe svar, men ved ettertanke har jeg oppgitt feil kamera. Dette bildet er tatt i mai og da brukte jeg Olympus Camedia C60. Ellers har også jeg irritert meg over førersetet på den grønne utgaven, men det var litt for ambisiøst å fixe dette i PS :)
Are-Martin S.

Her synes jeg du har utnyttet potensialet i de nydelige linjene du finner i en 911. Her har du latt ''fuglebadet'' dominere bildet for mye. Slik det er nå, innbyr ikke bildet til en nytelse av fine linjer, men det fremstår som ganske rotete.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu