Herre og hund
Bildet inngår i albumet Dyr jeg har møtt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276365} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Carsten S.
Det silhuettaktige og enkeltheten syns jeg bra. Kunne til og mer tenkt meg å dra det virkelig helt ut. Altså justere mellomtonene fra gaten opp sånn at det er bare noe igjen.
Allikevel syns jeg komposisjon/utsnitt gjør det lite spennende. Vet ikke helt akkurat hva jeg ønkser meg med det som du presenterer nå. Jeg tro nesten det måtte en annen standpunkt til. Kanskje ofre skyggen av hunden og beskjære på venstre? Hhmm, vet ikke.
Stig Børre E.
Spennende. Enig med CS at mellomtonene kunne vært lettet opp en del.
Siluetten av mannen blir noe dominerende, tror faktisk det hadde fungert uten mannen også.
Litt usikker...

StigB
Avsluttet .
Stilig!
Hilsen Tne!
Jostein F.
Hei!
Dette var stilig, hundens særpreg skaper spenning. Ser ut som du har tenkt igjennom komposisjonen/ utsnittet. Bra!

Mvh; Jostein
Inger-Lise S.
Jeg liker dette bildet godt! Hunden er jo liten i forhold til mannen og jeg syns du ha gjort et godt valg vedr. balanse/ komposisjon i bildet. Skyggene syns jeg gjør mye for bildet.
At mann og hund ikke utgjør helt sorte siluetter syns jeg du tjener på ved lyset som utgjør en tynn stripe på hunden:)

Inger-Lise
Bodil Kristine F.

Hei Carsten, Stig Børre, Tone, Jostein og Inger- Lise! Tusen takk for kommentar. Motivet er et utsnitt av et litt større bilde. Veldig hyggelig å få tilbakemeldinger både på det tekniske og det idemessige.

Mvh Bo
Tom E.
Jeg har vært inn og sett på dette før, og merker at det gjør meg i godt humør. Det er noe med posituren på hunden som sjarmerer. Tror jeg kunne tenkt meg at øverste delen av siluetten hadde vært skarp, men det er bare småtteri. Hundelenken og de to skyggene er viktige elementer som er med på å gjøre bildet severdig.

Mvh TomE
Anne Kari Berg K.
Hei,


takk for hyggelig kommentar til mitt mannsportrett på bildekritikken. Har sett på bildene dine og er veldig imponert både over utsnitt og komposisjon, og, ikke minst det tekniske. Dette liker jeg veldig godt, kjempemorsomy motiv og fin komposisjon med de to ogskyggene deres.


Anne Kari
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu