Fjær og farger
Rotete? Ja.
Men kanskje likevel en logikk i linjene?
Bildet inngår i albumet Speil, speil i vannet der . . . - (Fritt etter Brødrene Grimm)
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276703} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Kjell Sigurd S.
Enkelt, effektfullt og bærre lækkert! Liker fargene og synes linjene faller inn i et herlig mønster. Tipper du har tatt godt i med spakene her, men resultatet er flott.

Kjell S
Stig Børre E.
Deilig.
Farger, lys og linjer. Ikke noe klart interessepunkt, men her syns jeg det er godt å la blikket vandre.

StigB
Svend Wiig L.
Hei Ann!


Joda, her er det system i ''rotet''!
Fargene, dybdeskarpheten og lukkertid er perfekte samtidig så får du litt slør i bølgene uten at de ''går ihverandre''!

Flott veggpynt dette Ann!

Mvh Svend
Thorbjørn R.
Ja, dette fungerer fint. Effektfullt mønster og fine farger. I denne sjangeren er det lov å dra litt i spakene.
Geir B.
Fabelaktig flott fanget fargespill - forførerisk formidlet :-)

mvh
Geir
Geir Arne M.
Spennende bilde Ann , flotte linjer og farger. En type bilder jeg liker. Det varme inntrykket bildet gir med den kalde blå synes jeg er bra.

mvh geir
Steinulf L.
Englefjær og farger. Muligens noe for M-Louise? Vakkert er det i alle fall, med betydelig veggprydpotensiale.
Caroline M. S.
Et bilde jeg bare må like. :-) Herlige farger, fantastisk fint lys og behagelige linjer. Det blå gjør mye for bildet - ville ikke vært like fint uten.
Anders H.
Nydelig fargespill det her ja. Liker at fargene også er såpass klare og saturerte. Mangler noe spesifikt å holde blikket på, det blir litt vandrene, men i dette tilfellet fungerer det også godt uten.

Anders
Rolf S.
Behagelig bilde å la blikket bevege seg rundt i.
Avsluttet .
Utrolig lekkert og delikat bilde. Digger fargene og linjene som du har fått frem her.Hvordan har du gjort det? Om jeg får spørre. Jeg bøyer meg i støvet.
Ann T.
Hei Ann - dette var et vakkert syn. Herlige farger, fantastisk fint lys og linjer som skaper bevegelse og liv. Liker hvordan du har fått blå og grøn farger er blandet med gule tonene. Skyggen på venstre siden gir en fin dybde i bilde. Bra sett!
Mvh. Ann
ingeborg w.
Dette ble skikkelig lekkert og jeg ser fjærene... De varme orangegule fargene mot de kalde cyan gjør seg godt. Mønsterne er ikke rotete synes jeg.
Tove H.
Vellykket og dekorativt. Flotte farger og fjærmønstre som det er godt å hvile blikket på.
Mvh Tove
Odd Tore S.
Du begynner å bli en sjelden fugl her inne, Ann, men også sjelden fugl lager ringer i vann. Disse er overlagret svak dønning for avvekslingens skyld.
Du har holdt deg til den glatte delen av mønstret, og utelatt senteret, som vel ville vært rotet i forhold til resten. Jeg tror at det var riktig, selv om origo er viktig for folk med min hang til referanser.
Pent bilde av det våte element, men du fikk nok flere poeng for vinnerbildet på ABFK.
Odd Tore
Ann F.
Tusen takk for kommentarer og meninger og innspill og tanker.

Er ganske fornøyd selv, og det er faktisk ikke dratt særlig i fargespakene her, en liten kontrastøkning og oppskarping er vel omtrent hele jobben. Det hender kveldssol i vann med speilinger og bevegelse er en fargesterk opplevelse nok i seg selv.
Jon Martin: så da har du vel fått svar på spørsmålet? Jeg har ikke gjort noe som helst annet enn å velge det stedet hvor fargespillet i vannet med lav kveldsol bakfra og speiling av trær og hus på motsatt bredd var best mulig. Mønsteret kommer delvis fra vind og delvis fra en svømmefugl som er ute av bildet. Itt'no PS-juks og effektmakeri. Made in camera.

mvh Ann
Gro K.
Dette er BÆRRE LEKKERT, Ann.Ikke mere å si om den saken.
Kom på at jeg kjente en malerinne som het Karen Forberg. Hun var ellevill med fargebruken i bildene sine. Da jeg så dette verket ditt tenkte jeg umiddelbart på henne. Er hun en slektning ?
Hilsen Gro.
Zett Alexzander E.
Meget godt bilde dette, godt å høre at det er muligheter til å få frem et slikt bilde uten PS-juks og annet ...... Selv må jeg stadig ta i bruk PS for å få litt ''trøkk'' på bilde.

Hilsen Zett
Ann F.
Takk også til Gro og Zett Alexzander for tilbakemeldinger.
Gro: som du allerede vet: Nei, Karen Forberg er helt ukjent både for meg og resten av familien Forberg fra samme sted i Norge. Men det finnes ''Forberger'' fra flere steder enn der jeg har mitt etternavn fra.
:-)
Zett Alexzander: det kan av og til hjelpe å undereksponere litt. _Litt_. Prøv deg frem når du har motiver av lignende art. Men alle digitale bilder må hjelpes litt med redigering. Uten at det på noen måte er juks.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu