Menneskelig forstyrrelse?
Sårbar natur? Rikt fugle-, og dyreliv? FLOTT! Da passer det å sette opp 68 gigantiske propeller slik at vi kan sette en stopper for det! Heia Statkraft! Er det ikke fantastisk? Til nå har møllene drept minst 10 havørner...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Terje S.
Hei Espen og takk for sist. Dobbelmoral delux. Ett flott og fortellende bilde av en tragisk besluttning. Men hva var alternativet ? Mer vannkraftverk ala Alta med alle laksefiskere på nakken ? Stor å politisk diskusjon som jeg vet vil rulle.

Har du fått drei på havørna oppi nord ?


Terje
Espen B.
Takk for sist ja! Jeg forsøkte meg på havørna 3-4 ganger på Andøya uten hell. Det vil si, den er ikke så vant (enda) og den risikerer kanskje mindre på denne tida av året. Det var ei ørn som prøvde lenge på en fisk da jeg var langt unna, men den fikk ikke tak i den og stakk da jeg kom for nært. Seien den prøvde seg på var akkurat for stor for svartbaken og kanske også for ørna. Svartbakene nordpå er EKSTREMT glupske! Har fått tips om å prøve med små uer for de tar ikke måkene. Får prøve på det etter hvert.

Espen
Kristoffer Ø.
Hahaha... Det er det dummeste jeg har hørt... At det går an. ''Menneskelig Forstyrrelse'', og som du sier har de 68 vindmøller der. Snakker om...
Veldig bra og fortellende bilde også. Ikke bare innholdet, men altså, det er jo bra ellers også. Likte det godt ellers og:)

- Kristoffer -
Ketil K.
Organiseringen av miljøvern og naturreservater i Norge er helt feil. Å sette Statskraft og Statsbygg til å passe på miljøet, i strid med deres egne formålsparagrafer blir feil, og resultatene er katastrofale.

Staten bør snarest opprette Statens miljøeiendommer med vern og opprettholdelse av alle norske naturreservater som virkelig formål. Og de må forvaltes som natureservater, ikke noe liksomnatur.

Bildet er en meget god dokumentasjon på offentlig virksomhet på ville veier.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu