Eg har 'an!
Mitt femte, siste - og kanskje aller beste bilde i stokkand-serien min.
Utstyr
  • EOS 350D
  • 70-200mm f/4L USM
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1000s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276986} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Marcus V.
Ingen som har noe å si?
Har gått ett døgn nå og ingen kommentarer.
Caroline M. S.
Jeg kan godt si noe jeg. :-) Synes ikke det er så rart at dette bildet ikke har fått kommentarer. Jeg er ganske sikker på at de som har vært på foto.no et par år eller mer har sett bilder som er tilnærmet identiske med dette mange ganger før, og da blir det litt ''gjesp - gidder ikke kommentere et bilde til med dykkende stokkand''. For deg fremstår kanskje bildet som nytt - et du ikke har sett før, og i hvert fall kanskje et du selv ikke har tatt tidligere.

Synes det er fine farger på bildet og flott, blankt vann. Men det er ikke nok. Jeg vil se noe jeg ikke har sett før, om du skjønner hva jeg mener. :-) Sånn teknisk sett er det heller ikke så mye å si om bildet. Hadde det f eks hatt åpenbare feil/mangler, ville det kanskje vært noen som hadde blitt inspirert til å kommentere for å gi deg noen tips om hva du kunne gjort annerledes for å få bedre resultat.
Kjell Sigurd S.
Synes du har fått fine ord på veien av CMS. Det er generelt utfordrende å lage bilder av en så mye avfotografert stiuasjon. Bildet ditt er greit nok men har en del mangler. Lyset i bildet er hardt og medfører store kontraster. Ustnittet er trangt og komposisjonen virker tilfeldig. Skarpheten er heller ikke helt på topp. Denne karen er såpass tilgjengeglig at det bare er å kaste seg på nye forsøk. Prøv gjerne andre kameravinkler og prøv å fang en situasjon som tilfører bildet noe.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu