Sensommer 2
Bildet er tatt på Torkildstranda ved Drøbak den 27. august 2007. Vi ser imot syd og skimter Jeløya i Moss midt i bildet. Til høyre, i vest, har vi Hurumlandet. På gode sommerdager er det fullt av folk her. Den største seilbåten har jeg manipulert inn.
Jeg synes det viser kystlandskapet ved Oslofjorden på en fin måte, og i god sensommerstemning med seilbåter i aktivitet.
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-15 14:33:18
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-09-16 11:08:00
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Knut H.

Hei Rune.
Den gode været og den rene lufta skaper en fin dybdevikning
i bilde ditt.De sterke sollyset lyser opp svaberg og sjø på
sommerdags vis.Båtene i leia er med og vise stemningen
på sensommeren men ennå varmen holder stand.Etter
uker med regn kommer dette som manna fra himmelen.
Mvh Knut
Helge R.

Jeg mener at bildet blir for blått, det er tross alt sol og sommer??
Ellers er det et bra utsnitt, kanskje du skulle ta bort motorbåten?
:)Helge
Per Einar G.

Hei Rune!

Ja nå vekket du mine ungdoms forelskelser og andre ulumskheter på Torkildstranda og Skiphelle området ved Drøbak. Et serdeles vakkert område som jeg har bare gode minner fra!
Flott bilde, syntes jeg, jeg kan ikke finne noe å sette fingeren på.....jeg får bare lyst til å ta en tur tilbake og nyte de samme duftene av sol, sommer og glede!

Per E.
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Knut, Helge og Per Einar! Flott at dere likte bildet. Forstår at du kan reagere på blåfargen, Helge. Jeg liker det litt sånn ''Kodakchromeblått'' av og til:-) Håper jeg fikk til noe i nærheten av hva du mente!? Hyggelig at du har bare gode minner herifra Per Einar. Du får ta deg en tur og oppleve gamle tomter:-)

Mvh
Rune S
Laurberg G.

Hej Rune. Flot og dejligt stemningsbillede du har fået det til her. Og Helges forslag om at clone motobåden væk er nok helt rigtig. Den er m jeg så må sige lidt på tærs. Men det er synd at du har givet billedet mere lys i samme operation. Stemningen , '' - Nu skal vi skynde os at nyde det, sommeren er snart forbi -'' forsvinder. Og det var en stor del af billedet. mvh. lau
Rune S.

Takk for hyggelig og konstruktiv kommentar Lau. Flott at du likte sommerstemningen. Sommeren er nok slutt her. Har allerede skrapet is av bilvinduet for første gang i år. Svalene var her fremdeles idag, men de stikker nok sydover hvert øyeblikk. Nå får vi nyte høstens fine farger og friske luft:-)

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu