Venner
levende bilde
Utstyr
  • samsung
  • digimax S600
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger170
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277198} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Vidar S.

Hei Linda M :o)

Du er ung, men du imponerer med et godt bildesyn. Jeg har kikket på alle bildene dine.
Jeg synes du treffer bra her. Tittelen ''venner'' gjenspeiles i bildet hvor du har tre par føtter som møtes som et symbol på fysisk nærhet og vennskap. Mobiltelefonen ligger der som en kontrast til alle de unge som kanskje ikke har venner så nært.. de som lever med vennene via mobil, internett og alt det der. De som går glipp av den fysiske og nære sosiale samværet med de som betyr mest sammen med ved siden av familien.

Mange liker ikke effektmakerier og filterbruk, men brukt riktig kan det tilføre bildet mye. Jeg kan like den effekten du har lagt til. Den gir både en ''whoaw'' opplevelse og visuell styrke til historien i bildet. Pass på at du ikke overdriver. Synes du balanserer akkurat på grensen her... men det er bra. De store hvite partiene er litt lyse og dominante, men de blå sokkene er en god motvekt samt at det andre hvite sokkeparet har striper som bryter opp det hvite.
Eller så synes jeg komposisjonen og utsnittet ditt er bra! Føttene danner en sirkel som gir assosiasjoner til samhold!

Stå på Linda M, bruk fantasien og kos deg når du fotograferer, så er jeg sikker på at du blir en god fotograf.

Gratulerer med et spennede første-bilde her på dotten og lykke til videre ;o)

Hilsen Vidar
Linda Marie T.

Tusen takk=)
Setter pris på det du har skrevet, jeg skal tenke på det du har skrevet og gjøre noe med det, neste gang jeg tar et bildet. x)
Lars Erik N.

Først når jeg så bilde så tenkte jeg ''dette var kult''. Både i farger og sort-hvitt. Så fikk jeg se at du bare er 12 år. Imponerende å se slike motiver i den alderen. Fortsett med dette :-)

Lars
Linda Marie T.

Tusen Takk=)
Koselig med hyggelige kommentarer.! x)
Dette skal jeg fortsette med.!
Anette G.

Dette var en kjempegod ide og et morsomt bilde. Noe av det vanskeligste med å ta bilder er å finne motiver som ikke alle andre har brukt før deg. Det har du klart her. Fortsett med det. Jeg kommer til å følge med på deg :-)
Avsluttet .

Kult bilde, kule sokker.

Syns kanskje du har overredigert litt med tanke på kontrasten. Sokkene ser ganske så kule ut, så det hadde vært nok i seg selv. :)

Mvh. Andrea
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu