Borobodur
Soloppgang fra Indonesias buddhistiske helligdom, Borobodur, på Java. Bygget for rundt 1200 år siden på et av de mest utsatte steder for jordskjelv i verden. Øyas mest aktive vulkan Merapi, med fire registrerte utbrudd siden 1994, skimtes i bakgrunnen. Borobodur har stått oppført på UNESCOs verdensarvliste siden 1991.
Bildet inngår i albumet Indonesia - Landet har 250 000 000 innbyggere fordelt på 2 000 000 kvadratkilometer, på 17 500 øyer. Viser her bilder av flora og fauna, menneskene, og noe av deres kultur fra øyene Java, Bali, Flores og Borneo.
Utstyr
  • Canon Rebel XT (EOS 350D)
  • Canon EFS 18-55mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277248} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Pål E.

Hei,

Bildet etterlater en følelse av å få ta del i noe vakkert og eksotisk, og samtidig en smertelig erkjennelse av ikke å kunne reise seg fra stolen man sitter i og stege ut for å orientere seg på dette vidunderlige stedet.

mvh,
Pål
Marcus B.

Wow, det här var otroligt bra. Extremt snyggt när de små tornen försvinner ner i dimman. Snyggt också att man ser solen skymta fram lite och att man får känslan av att detär ett berg längst bort... för det är väl ett moln och inte ett berg?

Grymt bra detta!

Mvh
/Marcus
Marcus B.

Jag har anbefalt bilden nu.

Mvh
/Marcus
Thorbjørn R.

Fantastisk bra. Skulle tro du hadde vært på en annen planet. Komposisjon, fargene - alt stemmer. Vulkanen i bakgrunnen er prikken over i-en. Anbefales!
Anne-Lise S.

Totalt enig med talerne over! Anbefales av samme grunner!

Anne-Lise
Brit M.

Selvfølgelig liker jeg dette bildet! Og anbefaler det jeg og.

Brit
Thomas S.

et ekstremt bra bilde.


- thomas sandmoen
Unni F.

Spennende bilde med nydelig lys. Har anbefalt det!
Hilsen Unni
johnny leo j.

ojoj veldig flott bildet, som anbefales.

Hvis jeg skulle pirke på noe er jeg kanskje litt usikker på det lyse partiet til venstre i bildet bak silluetten.. Trekker muligens litt mye oppmerksomhet.

Men ett veldig spennende bildet, noe av det bedre jeg sett på lenge.
Yngve Sem P.

Tusen takk for overveldende positive kommentarer og anbefalinger. Var litt skeptisk til om alle de ''kjedelige'' faktaopplysningene rundt bildet ville slå brodden av det. For jeg er selv godt fornøyd med bildet.

Marcus: Det ER et fjell du ser konturene av i horisonten, og det er vulkansk aske som pumpes ut av det. For vulkanologer må Indonesia være et mekka, det er notert 129 av dem, det høyeste antall for noe land i hele verden.
Utover Krakatoa, er vel Gunung Bromo den mest kjente bilde nr. 320328.

Igjen, takk til alle sammen !
Jon K. L.

Et av de mest spennende bildene jeg har sett her på foto.no. Det har noe malerisk og mystisk over seg som gjør at man blir fengslet. Alt ser ut til å stemme bra her :)

Jon K.
Henning F.

Et blinkskudd av de skjeldne. Man må se flere ganger for å før man er overbevist om at det ikke er snakk om en 3D rendring eller et manipulert bilde. Lyset er helt fantastisk og i kombinasjon med skyene og fjellet i bakgrunne får det fram en veldig spesiell stemning. Sjelen i den buddhistiske helligdommen du har fotografert er helt klart til stede!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu