PM
Bildet inngår i albumet If chairs could talk -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277311} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Vedarbeideren er gått inn for å spise middag ser det ut til. Passe stille og fprlatt stemning. Ofte lett for at jeg savner et menneskelig innslag i slike bilder, men ikke her. Masse detaljer å studere.
Arne S.
Beskrivende skildring, men bildet hadde nok stått seg bedre i en serie.
Carsten S.
Takker for kommentarene.
Tommy du traff det kanskje bedere en du trodde. Forlat er riktig. Det er bilde av naborens solplass som ikke vil blir benyttet av han lenger. Han døde.
Arne, skjønner absolut det med serie.
Søren L.
Så tittelen står for ''Post Mortem''?

Da jeg så bildet leste jeg tittelen som Post Meridiem - altså ettermiddag. Det gav lite mening.

Jeg er i utgangspunktet for at bilder bør kunne ''tale for seg selv''. Forstått sånn at forklarende beskrivelser av bildets innhold/mening bør unngåes. En bildetittel som sporer betrakteren i riktig retning kan jeg godt leve med. Hadde jeg skjønnt at PM sto for Post Mortem, så hadde jeg kanskje bedre kunne ''dekode'' bildet.

Jeg syns bildet er sterkt. Bildet forteller mye om den avdøde og kunne fungere som et ''post-mortem-portrett''. Samtidig gir bildet meg en rekke tanker om livet som er og døden som kommer.

Carsten S.
Helt riktig Søren. Å kun skrive 'PM' var et forsøk å ikke lede oppmerksomhet for mye vekk fra bildet, eller prøve å 'beskrive bilde'. Kanskje denne gang ikke så vellykket. Ikke let det der.
'post mortem protrett', ... passer veldig med jeg ville uttrykke.

Hans Jacob H.
Forstår dilemmaet ditt med tittel her. Jeg opplever bildet annerledes når jeg vet at personen er død, og ikke bare har tatt en pause i arbeidet. Så slikt sett fungerer det bedre med en ledetråd.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu