Hvervenbukta om kvelden, tatt i kveld kl. 19.35 :)
Helt greit.
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF-S 10-22mm f/3,5-5,6 USM
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/10
  • Nei
  • AnnetHoya Pola. + ND4 Grad
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277514} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kristoffer Ø.

Hei Kacper:)
Fint lys igjen i bukten din, hehe. Men du finner jo fortsatt nye vinkler;) Det er litt uskarpt i fronten???
Ellers syntes jeg det var veldig fint... For å pirke litt, vet ikke om jeg ville kuttet det sånn på høyre side? Ligger det noe veldig bevisst bak det eller?
Føler kanskje ikke noen sånn sterk linje som leder inn i bildet eller som kanskje gjør at jeg kan sitte å se på bildet lenge, i stedet for å ''kaste et blikk''. Jeg ville vel kanskje latt hele bukten strekke seg innover i bildet. Ikke kutte det nærmest til høyre der, hvis du skjønner. Du har jo fryktelig mange fine bilder fra bukta. Vet ikke om jeg syntes dette var det beste, men for all del! Veldig fint dette også... :) Du er flink!

- Kristoffer -
Kacper R.

Ja, det er uskarpt foran fordi jeg rett og slett fokuserte feil :p Har merka det litt for sent, altså da jeg kom hjem... hehe. Det med høyre side var bevist for tro meg du ville ikke se det som er der :p hehe Bare rot, har noen vinkler med ''høyre side'' med det blir bare rotete. Trær og søppelkasser og hele pakka.. :/

Tusen takk for kommentaren din og ikke minst for kritikk av bildet :)
Kristoffer Ø.

Ja... jeg kunne tenke meg at det var noe sånt som gjorde at du kuttet det... At det rett og slett var noe stygt der, men du skjønner sikkert hva jeg mener da;)
Kacper R.

Jeg kommer nok til å legge ut noen andre bilder med forskjellige vinkler snart :) Da blir det kanskje noen bedre enn dette her ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu