Fassion Reports
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF-S 10-22 USM
  • Brennvidde11mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/20s
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277585} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Erik J.
Dette er slikt vi så fra US et decennium eller to siden... Nå også Lindex, vi har nådd det samme nivå i utviklingen... Jeg syns du treffer noe her!
Stig Eri M.
Takk for kommentar Erik :)
Tenkte ikkje over den samanhengen før du skreiv det, men det gir jo også bildet enno meir meining.
Vinklinga mi var meir at det stort sett er guteungdom som driv med grafitti, og heng i strøk som dette, og da verkar desse reklameplakatane litt malplasserte, samt den slitne, skitne bygninga i kontrast til dei fjonge damene som sprer bodskapen om sin nye fassion report.
Håpar på fleire kommentarar / innspel!
Tord D.
Blitzen din har slått litt kraftig i bildet til høgre, er kanskje tendens til nokre få utbrente parti der. Kanskje om du hadde dratt ned eksponeringa litt, evt berre i eit layer i dette området. Kan hende det er ekstra masse lim på plakaten her som gir glans og gjennskinn.. anyways, spekulasjoner og bagateller.

Kult bilete, det er noko med slitt, nedfalls og reklame for nytt. For meg formidla det i allefall noko om bruk og kast, rotløs ungdom i eit samfunn med mykje press frå marknadskrefter om å vere vellukka, slank og oppdatert. Grafitti er ein slags subkultur. På ditt bilde er det vel mest tagging, som grensa meir til hærverk, men som også er eit utrykk/ønske om merksemd. Ein personleg signatur i eit samfunn der alle helst skal vere ganske like..?

Eller overtolka eg no.

Bra bilde i allefall! Kunne gjerne hatt det på veggen (ei lita stund i allefall)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu