Of Mice and Men
“But not us! An’ why? Because I got you to look after me, and you got me to look after you, and that’s why.”
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-19 22:36:07
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Coolpix P4 VR
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277598} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Et bilde som pirrer nysgjerrigheten. Liker utsnittet og komposisjonen din, og da spesielt at hodet/ansiktet er utelatt. Bra :)

Roy
Torild H.

Er ikkje så glad i kuttinga på toppen (av toppen, bokstaveligt talt).
...men tek gjerne biletet frå nederst og oppover, til og med sånn passe over hånda til høyre. Måten dei nederste blomane strekker seg mot hånda i bukselomma vert biletet for meg, samt god komp. og toner. Sneipen er og velplassert og i god kontrast mot den mørke jakken.

Avslappa ettersundagsmiddag-stemning i hagen dette!

Mvh Torild
Kristoffer L.

Dette er et bilde helt etter mitt hjerte.

Det handler om det usagte, og det usette. Og om stemninger. Mer om dette, enn om det vi kan se.

Annerledes kan det ikke være.

- Kristoffer
Lise U.

Hei Ingrid, det er nok mange måter å lese bildet ditt på, og kanskje er det mye derfor det oppleves som et godt bilde. Slik jeg ser det handler bildet om det sensuelle. Rent teknisk ligger fokus er på vekstene i bakgrunnen -- og blomster er da sensuelt nok, både visuelt og ofte mht til dufter. I forgrunnen, litt utenfor fokus, står denne mannspersonen med sin sigarett (som lager sitt eget duftunivers) i hånden (en berøring som kan antyde andre former for berøring), i et utsnitt som setter fokus på hans kroppslige tilstedeværelse. Bakteppet av trær antyder at her ser vi ikke hele historien, at her er det mange undertoner, og kanskje at her kan alt skje. -- Kanskje ville bildet rent visuelt bli penere hvis det ble kuttet ovenfra -- er ikke så sikker -- men for stemningens del syns jeg absolutt halsgropen og trærne hører med. -- Veldig bra!

Lise U
Ingrid Ovedie V.

Takk for kommentarer, Roy, Torild, Kristoffer og Lise. Etter tips har jeg lagt ut en ny versjon hvor jeg har litt strammere utsnitt. Ble glad for denne tilbakemeldingen, og synes det fungerer bra!

-Ingrid-
Avsluttet .

Det ble mer ''riktig'' med den nye beskjæringa ja. Liker de spraglete kulissene mot den røykende mannen. Det minner om et maleri, klarheten er helt nydelig, og det første jeg tenkte på var Wim Wenders - kanskje det er fargetonen som gjør det.
Anita N.

Jeg holder nok en knapp på versjon 1. Det er et utsnitt etter min smak, ja! Her er et bilde som nesten røper en hemmelighet til meg! Flott!
Anita
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu