Sorg og glede
Når det regner som værst er det godt å se et glimt av solen i det fjerne. Når dagene er tunge kan det være godt å se etter positive energier rundt oss. En god venn, ei hand å holde i, viser at det kan være lys i sorgen...og bevege seg mot det. Fra det tunge mørke mot det lyse..som på bildet.
Jeg lurer på å kutte nede, men klarer ikke å bestemme meg....
Bildet inngår i albumet ~tanker~ - Bilder som skal prøve å formidle noe mer enn bare et bilde...
Utstyr
  • Canon eos 350d
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger273
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277629} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Tom T.

Synes du klarer skape mer drama med valg S/H i dette bilde. Forgrunnen gir bilde dybde.

Bra:)

mvh TomT
Steinulf L.

Litt dystert, men det er kanskje meningen. Utsnittet bør være som det er.
Ronny A.

Hei, Eva!
Her var det mye vær, spenning og en anelse håp om bedre tider:-) Flott illustrert i s/h.
Ønsker deg og de andre levende på kontoret en flott dag:-)
mvh Ronny
ronny s.

Hei Eva
Dette er no kjempe flott.
Funka fint med s/k
Eg er litt usikker men er dette på ferge kaia på Sulesund.
Fått litt dilla på og jette på motiva dine hehe.
Mvh Ronny
Wenche J.

Hei Eva
Dette liker jeg veldig godt. Et dramatisk bilde med både sol og regn. Flott dybde og jeg liker forgrunnen.
Mvh Wenche
Tove H.

Forgrunnen er fin, lyset er praktfult og det mørke tunge grå er med på å gi bildet karakter. Flott i s/h.
Mvh Tove
Per Einar G.

Dystert men Vakkert!

Per E.
Eva Marie P.

hej, hej
Så glad jeg blir når jeg kommer seint hjem og finner så mange koselige tilbakemeldinger på bildet mitt:O) Tusen millioner takk, det varmer SÅÅ.
Jepp, Steinulf, det skal være litt dystert, helt mørkt til venstre og jo lenger du kommer til høyre i bildet blir det lysere. Det er ikke noe politisk i dette, da burde det jo gått hin veien, som de sier her...Men symbolikken i bildet er at man kan bevege seg ut av det mørke og få mer og mer lys i livet...noe slikt. Som Ronny sier, en anelse håp...
Ha, ha Ronny-politi, du er konge på disse kommenarene dine...det er ganske rolig på mitt kontor for tida..
Og JA Ronny Solheim, det ER fergekaia på Sulesund. Skulle til Ålesund å kjøpe meg macrolinse..kjeda meg i bilen. Du har øynene med deg:O)
klem fra Eva
Avsluttet .

Utrolig flott og dramatisk lys og skyer som gir bildet liv og dramatikk.
Forgrunnen må være med.
Dette er veldig bra Eva.
Hilsen Tone!
Laurberg G.

En smuk gengivelse af blandingsvejret hvor det både regner og er sol. Sådan er livet selv vel? En blanding af hvad vi får og hvad vi måske ønskede. Sommetider er der vel stumper som vi ikke rigtig kan bestemme os til om de nu varønskelige eller ikke. Så her forstår jeg din spekulation om de skal beskære eller ej. mvh. lau
Zett Alexzander E.

Hei.
Igjen har du fått til et kjempefint bilde. Syntes ikke du skal kutte det der nede, forstår tanken din, men jeg syntes nå at forgrunden gir bildet helhet og dybde. Godt jobba

Hilsen Zett
Eva Marie P.

Takker og bukker for dei fine kommentarene. Det er utrolig kjekt at dere legger merke til bildet mitt.
Du har rett Lau, det er som livet:O)
-epl
Espen R.

Hei Eva
Veldig glad for at du konverterte dette til B/W:-) Funker svært bra, pen jobb. Nydelig lys her, og flott komposisjon. Spennende skyformasjoner som gir liv til bildet.
vh
Espen
Tone A.

Hei Eva
'' Sorgen og gleden de vandrer i hope'', er eit ordtak som slo meg då eg såg bildet ditt. Utan gjerdet i forgrunnen så mister bildet litt dybde. Og gjerdet kan jo gi litt symbolikk til bildet også. Og blikket går frå det mørke gjerdet til regnet som bryt gjennom det tunge skydekket. Så gjerdet og regnet gir litt balanse til bildet. Regnet har litt lys på seg og gir litt kontrast mot dei mørke fjella og det tunge skydekket i venstrekanten. Sjøen er også så mørk i venstrekanten, mens det lysnar mot høgresida og skummet framfor gjerdet gir forgrunnen litt liv.
Dei lyse partia på himmelen er flotte kontrastar til dei tunge skylaga som elles dominerar bildet. Det er meir snakk om åpningar på himmelen kor lyset treng igjennom.
Eit vakkert bilde som står fint til serien ''tanker''. Flott komponert og med fint svart/kvitt-arbeid. Ventetid på kaien kan gi flotte resultat!
:) Tone
Bodil Kristine F.


Hei Eva!
Dramatisk og kanskje litt melankolsk stemning. Fine variasjoner og mye liv i lysstrålene og skyformasjonene. Er i tvil om gjerdet/kaia i forgrunnen bør være med. Det gir motivet dybde ja, men disse linjene harmonerer kanskje ikke 100% med resten? Hmm..

:-) Mvh Bo
Anne-Lise S.

Her er det mye symbolikk, og den vil sees godt uten undertekst til bildet også! Du fanger kontrastene mellom det gode og det mindre gode, regn og godvær, glede og tristhet på en flott måte her. Spennende rett og slett. Kutt nede eller ikke? Slik det er nå gir det en god følelse av dybde, men samtidig fremheves naturfenomenet mer uten... Kan ikke klare å velge selv, så forstår at du lurer selv...

Anne-Lise
Eva Marie P.

Varme takk til Anne-Lise, Bodil, Tone og Espen for fine kommentarer til bildet mitt. Det er så utrolig flott når akkurat det man vil formidle blir tolket så riktig:O) Da føles det som om jeg har lykkes.
klem fra meg
Andreas S.

Hei

For et herlig s/h bilde av nydelig landskap! Dette var meget severdig. Flott med regnbygen til venstre og solgløttet til høyre!

Mvh. Andreas D.
Tom E.

Liker godt denne serien din Eva. Er glad i bilder som får meg til å tenke noe utover ''pent bilde''. Dette var vakkert dystert, men med optimistiske glimt av sol. Liker godt stolpene nede til høyre, men kunne kanskje kuttet to mm til høyre for å bli kvitt den mørke flekken i hjørnet? Syns de lyseste skyene blir for lyse, men et stemningsfullt bilde.

Mvh TomE
Eva Marie P.

Tusn takk til dere siste også.
Jeg iker refleksjonene dine Tom, skal jobbe litt mer med dette bildet. Tusen takk:O)
Eva
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu