Vorsther på jakt II
Under rypejakta den siste uken har jeg trent litt på panoreringer med litt lang lukkertid, enkelt er det ikke. Funker det?
Utstyr
  • Canon 30 D
  • Canon 100-400 1:4.5-5.6 L IS
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/20s
  • FilmtypeRaw, iso 250
  • Nei
  • AnnetPanoreing og lang lukkertid.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278320} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Caroline M. S.
Pussig bilde - ser nesten ut som en liten, lubben bjørn som sprinter målbevisst avgård. :-) Synes bakgrunnen er behagelig og fin. Også bra at hodet til hunden er såpass skarpt og tydelig som det er. Men jeg synes både kroppen og beina ser noe vel rare ut. Er ikke slikker på hvordan vorsther-hunder ser ut. Kanskje denne ikke er rar - bare jeg som ikke vet hvordan de ser ut?
Ivar B.
Synes det ble fart over denne. Panoreringen er god, selv om det på pirkestadiet skulle vært ønskelig med en tanke mer skarphet på øynene. Litt usikker på vesten til hunden. Mvh Ivar.
Kristin S.
Tusen takk for kommentarer Caroline og Ivar.
Caroline: Måtte flire litt av kommentaren din:), kroppen og beina er nok ikke rare, en korthåret vorsther ser slik ut, men ho er nok litt lubben på dette bilde:)

Ivar: Enig med deg i at øynene kunne vært skarpere, også vesten kunne jeg vært foruten, men nå er det nå slik at hun må ha denne på når vi jakter, ellers er hun umulig å se:)

Takk igjen for kommentarer.

Mvh Kristin
Tor Olav O.
Bra panorering og godt bilde. Jeg lider også av samme problemet. Synes ofte fotograferinga er mer spennende enn jakta. Det er forsåvidt ikke noe problem heller..det blir alltid nok ryper i frysern. mvh Tor Olav
Sverre H.
Hei Kristin,

Her går det unna! Flott panorering. Som nevnt av flere, skulle jeg også ønske at hode/øynene på hunden var ytterligere skarpt. Da hadde dette vært helt knall. Halen var fantastisk, hehe. Ivrig kar dette.

Sverre.
Kristin S.
Tusen takk for kommentarer fra dere også Tor Olav og Sverre.
Tor-Olav: Ja denne jaktuka ble hagla hjemme, synes det er mer spennende og bruke kamera enn hagla. Samboeren min ordner slik at det blir ryper i fryseren, så kan jeg kose meg med fotograferinga:)

Kristin
Arne S.
Fotojakt overgår drap, helt klart! :-) Ganske vellykket panorering. Bildet mangler likevel den lille prikken. Men slett ikke verst!
Jon K. L.
Syntes først bildet var litt ''masete'', men ved nærmere ettersyn ser jeg at det er bra. Det er dårlig skarphet på hunden, men hodet er på en måte skarpt nok. Spesielt i forhold til bakgrunnen som er fantastisk jevnt uklart og gir inntrykk av en hund som er i bevegelse. Fin plassering, - og fin hund; - hadde selv en korthåret vorsteher fra 1970 - 1982 - helt brun. Verdens vakreste hund :)

Forresten: Mulig dette bildet hadde gjort seg bedre i farger?

Jon K.
Kristin S.
Takk for kommentarer fra dere også Arne og Jon K.

Jon K: Bildet ble ikke ikke så værst i farger, men det orange dekkenet til hunden tok for mye oppmerksomhet i fargeversjon, derfor valgte jeg å konvertere til s/h:)

Arne: Er nok enig med deg, bildet mangler nok den lille prikken:)

Kristin
Magnar B.
Likte denne! Fin panorering, morsomt m halen som har sin eigen bevegelse. Syns ellers hunden er skarp nok. Kunne også fungert m meir rom rundt seg.
Kristin S.
Takk for fin kommentar Magnar:)

Kristin
Avsluttet .
Hei Kristin,

Flotters actionbilde av hunden på søk etter Finnmarksrypa. Tekn funker det bra synes jeg.
Er selv i Finmark hert år på rypejakt da vi bor hos en familie i Kauto. Supert sted og bo, skulle gjerne bodd der selv.

mvh
Tommy
Kristin S.
Mange takk Ketil, enig med deg det er flott i Finnmark, har aldri vært i Kauto på jakt, men har hørt at det bruk å vær bra med ryper der:)

Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu