øyeblikk i Tåkeheimen
I løpet av vår 12-dagerstur var vi oppe i Tåkeheimen for å gå på snødekt bre, noe som var en spennende opplevelse. Bildet er forøvrig tatt utenfor hytta i et strålende oppholdsvær. Senere kom tåka og kvelden var preget av en nydelig solnedgang mellom tåkedottene.
Bildet inngår i albumet Lofoten Folkehøgskole 07/08 - Bilder fra oppholdet som elev på friluftsliv fjell i Lofoten.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278514} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Atle Q.

Hei Ingebjørg...
jeg liker nakne landskap med snø og stein, og det synes jeg du har formidlet bra her.
mvh Atle
Espen A. I.

Veldig deg dette bildet. minimalt med forstyrrende momenter og fin flyt og rytme over bildet. Jeg liker det!

mvh Espen
Ivar B.

Fin forenkling av motivet der de lumske sprekkene blir et fint interessepunkt. Fin elementplassering og bruk av bildeflaten. Mvh ivar.
Avsluttet .

Enkelt men fint.
Liker linjene og det åpne golde.
Hilsen Tone!
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!
Jeg er glad i slike ''tomme'' flater, dette intet unntak. Men her er det i tillegg spenning i linjene og de små skydåttene. Selv om det er elementer som skaper spenning i rammen, kan bildet framstå som noe tamt. Kanskje sv/hv med noe etterarbeid?

MvH, Johann
Kjell Sigurd S.

Joda, her treffer du med et flott landskap i nydelige blåtoner. Fin flateutnyttelse og god linjeføring. Ser ikke helt trygt ut å bevege seg der...

Kjell S
Odd E. k.

Hei Ingebjørg!

Når jeg ser slike bilder, så lengter jeg til fjellet. Vakkert komponert, der en lett kan se nysnøen som dekker deler av bresprekkene. Et flott stemningsbilde som fint presenterer fjellheimen. Flott fanget i et fint utsnitt Ingebjørg!!

Mvh

Odd E.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommenaterer.

Jóhann - Personlig liker jeg farger best, men jeg ser at motivet kan passe i gråvaløere. Tanken slo meg faktisk ikke før du sa det. Jeg skal prøve, men det blir nok ikke så jeg slenger ut ny versjon. Drar på tur i morgen igjen, så jeg har ikke så mye tid til data.

Kjell S. - Det er nok ikke så trygt å bevege seg der nei. Vi var på en lengre tur i taulag en dag, og da måtte vi krysse en sprekk. Jeg tok sats for å hoppe ver, men endte rett i sprekka, og falt til magen. Action ;)


-ingebjørg
Odd Tore S.

Det er noe eget ved nypudret snølandskap, det hele blir så mye snillere da enn blåis med sprekker. Her ser man jo antydning til sprekkene, men i sløvet tilstand. Ikke mindre farlige, men heller mer farlige av den grunn.
Pent og stemningfullt er vel min karakteristikk her, stemning trenger jo ikke bare være henførende farger, nysnøen er det som ordner den her.
Odd Tore
Anne-Lise S.

Her hadde du virkelig muligheter til å leke deg med sprekkene i pudderlaget, linja som skråner nedover fra venstre og de mørkere partiene i fjellet der inne, som i seg selv gir fine mønstre i det mørke mot det lyse! Kanskje prøvde du også ut noe mer her, uten himmel? Må ha vært litt av en opplevelse du hadde der!

Anne-Lise
Fred S.

Ser i en kommentar at du er hjemme på høstferie; du er ikke akkurat heldig med været !
På bildet er det imidlertid tilsynelatende meteorologisk harmani; fine blågrå toner, og rytmiske linjer. Det må ha vært storslagent å vandre på Svartisen. Sprekkene ser jo litt lumske ut, men dere hadde nok full kontroll, regner jeg med.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til dere tre.

Odd Tore - det SER snillere ut.. Du har helt rett ang. stemingen. Det var noe spesielt ved å stå opp denne dagen (som det i og for seg var hver dag i Tåkeheimen). Slike klare øyeblikk var det ikke så veldig mange av, men vakkert var det.

Anne-Lise - Jeg har flere versjoner, både med og uten himmel. Men jeg synes at dette ble den beste. Jeg liker linjene i overgangen til himmelen godt.

Fred - Været (og vond hals) stoppet meg fra fjellet i dag.. Selv om jeg er blitt godt vant til vær(re). Svartisen var en utrolig opplevelse som du vet. Og kontrollen var der nesten hele tiden. Ei ble slått ned av en enorm stein som kom rullende, og jeg hoppa i ei sprekk. Men alt gikk bra.


-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu