Pablo Bartholomew
Fra hans utstilling i Arlès i sommer.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278626} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
S. N.
OK pressebilde. Utstillinger er en utfordring. Synes dog utsnittet virker for for tilfeldig. Silje
Yngve Sem P.
Støtter Siljes kommentar om tilfeldig utsnitt, og jeg ville jo definitivt tatt med mer av kameraet hans i underkant av bildet.
Fint med bevegelsen bak, selv om det kan skape et inntrykk av at folk haster forbi bildene hans, noe som gjør at han faktisk ser litt snurt ut.
Chr. G.
Det første som slår meg er at jeg vil se bildet som henger rett bak han. Litt uheldig at han dekker det så symmetrisk, spør du meg. Utstyret skulle jeg gjerne sett enten eller, og ikke kuttet - altså litt lenger ned med kameraet ditt, selv om kanten av veggen oppe er grei å ha med. Han ser litt avmålt ut ja, ser ut som om han har vært i samme situasjon opptil flere ganger.
Espen A. I.
Standpunktet burde vært lavere. for å få frem skoene mer og mindre tak som ikke gir bildet noe særlig. Fin dynamikk.

mvh Espen
Stine J.
Hei og tusen takk til dere for kommentarer.

Jeg skulle gjerne ønsket meg hele kameraet hans med i bildet jeg også. Ser det. :) Jeg var nok mest opptatt av å få med de 2 personene plassert slik de er i forhold til ham. Ikke oppmerksom nok i opptaksøyeblikket med andre ord.

En litt uvant situasjon for meg dette; jeg spurte ham om jeg kunne ta bildet (han blir fotografert av noen andre akkurat da) og han svarte ja. Jeg stilte på litt lang lukker (uten stativ) og så for meg 2 personer som flankerte ham i bevegelse, ventet på rette øyeblikket og tok bildet... Tenkte dessverre mindre på kameraet hans på gulvet.... Ja, ja.. neste gang. :) Har forøvrig vurdert å kutte fra toppen, men ble ikke helt fortrolig med bildet da. Mulig jeg tar feil?

Han har forøvrig endel bra bilder. Sjekk gjerne siden hans: http://www.netphotograph.com/pablo/pablo.html.

mvh Stine

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu