U.T.G.
Fra Grønland i Oslo. 30 medlemmer av Oslo kameraklubb skal ha en felles utstilling i Grønland Basar. Den åpner lørdag 29.september og varer til 13. oktober. Tema for utstillingen er: Natur, kultur, mennesker, gateliv, arbeid og helg i Bydel Gamle Oslo. Tror det kan bli en spennende utstilling. Dette bildet skal være med! Lenge siden jeg har lagt ut noe nå på dotten, hyggelig å prøve seg litt igjen.
Nina
Utstyr
  • Nikon d200
  • nikkor 18-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Geir F.
Her var det mye å se. Kunne fort blitt rotete med all denne støyen men samtidig er det jo dette industrihelvetet du vil formidle.
Basisen for bildet er en slags ''titteskap''effekt som gir bildet en bærende ide og som gjør at det ikke virker så rotete som det fort kunne blitt.

Får nok ikke sett utstillingen selv om jeg kunne hatt lyst. Derimot så jeg bidraget ditt på Utsnitt i Horten foromuseum. Gratulerer med det.

-fløde-

ps: Las gjennom ''kritikken''. Virker kanskje rotete formulert men det får gå.
Stig Børre E.
Absolutt kaos, men et spennende et.
Kan kikke lenge på dette, masse detaljer å oppdage underveis.
Toglinjene holder på en måte det hele i sammen på en fin måte.
Bra.

StigB
Odd Tore S.
Uteseksjonen av kunst-Oslo?
Under-bruene-kunst er det også å finne i provinsen, f.eks. under bybrua i Hønefoss. Originalitet og kvalitet kan være svært varierende.
Dristig komp.
Blikket lander rett i den delen av bildet som egentlig ikke har så interessant innhold, ikke engang for en litt jernbaneinteressert som undertegnede, mens selve innholdet og motivet er i kantene.
To detaljer slår meg her:
- kunsten på baksiden av dvergen i forgrunnen
- juletreet mellom sporene
Den siste er så totalt malplassert at den i seg selv kunne vært et eget motiv.
Det virker som om Jernbaneverket fortest mulig bør se til å rette opp sporet helt i forgrunnen, ganske grov diskontinuitet der.
Odd Tore
Søren L.

Tittelen ''U.T.G.'' er tatt fra graffitien - og gir en pekepind om hva som er det sentrale tema. Men blikket trekkes her mot det lyse mittparti, som er togvogne i bakgrunnen. De stedfester miljøet, men spiller antageligvis ikke noen hovedrolle i dette bildet.

For meg blir dette for rotete. Skjønner at kaos er litt av poenget her, men det er likevel litt vanskelig å få tak på hva du egentlig ønsker å formidle med dette bildet.
Nina S.
Takker for kommentarer.
Jeg synes dette bildet sier masse om Grønland. Litt loslitt, rått og ganske grått.
Har tenkt på U.T.G som kan være en forkortelse for utgang, og synes derfor sporene, både i forgrunnen, og også i midten, henspeiler på utganger, sporene som bringer en ut.
Synes også at fargene spiller en stor rolle her, ganske fine fargeklatter i alt det grå, og også fargen på togvognene gjør noe for bildet.
Mvh Nina
Steinulf L.
Spennende og severdig kaos. Lykke til med utstillingen .
Avsluttet .
Skittent og slitent, ja. Synes det var mere smell i papirversjonen på utstillingen. Her ser jeg en masse kaos; jern, metall, strømlinjer i alle retninger og tagginger. Et illustrerende bilde. Om jeg selv skulle tatt det hadde jeg nok valgt en trangere komposisjon med færre elementer. Men det er jo egentlig noe fortellende over alt rotet og da.
Fred S.
En smule kaotisk, ja. Tror en kunne ha ryddet opp litt i øverste bildekant, og likevel sitte igjen med essensen av bildet, som vel er noe i retning av kombinasjonen NSB og Grafitti. Jeg ville ha kutte til under bøylen som henger ned i retning venstre kant. Ellers ser jeg også jernbanelinjene som et samlende element i bildet, de gir en slags helhet.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu