Gratulera med dagen lille venn..
Syns bildet beskriver ein litt tankefull gut..
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Sigma ex multi-coated uv 62 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger161
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279576} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Sveinung J.

Her er enda et bilde som forteller: Forventning til bursdagen, om de kommer som er bedt, gaver og leker.....
Ville kanskje sett mer av gutten, hvis jeg skal være pirkete. Men bildet er morsomt og ok!
s.j.
Tove H.

Flott, fortellende bilde! Venter han på gjestene, tro? Artig!
Mvh Tove
Jani F.

Tusen takk for kommentarer begge to:) Han venter nok på gjestene ja.. syns nok sikkert det er stas at nokon heiser flagget berre for han. Å få krone i barnehagen hadde han venta leeenge på...
Til Sveinung: Trur eg har eit bilde som viser meir av guten min.. finn eg det, skal eg legge det ut:) Ha ein fin sundagskveld. Mvh Jani
Tone A.

Hei
Eit flott bilde som ein kan fundera på. Gutten har på seg fødseldagskrona frå barnehagen og han er ikkje så stor. Det er såvidt at han når opp til vinduskarmen, som han støttar seg og ser på flagget som vajar i sola.
Kan henda at han kjedar seg, pga at det er ei stund før gjestene kjem? Litt utbrent der sola treff vinduskarmen og på armen, men elles fint komponert med gardina på sidene og heile flagget med ein flott fjellheim bak.
Gutten som med krona og kleda har same fargane som flagget gjer mykje for bildet saman med posituren på gutten.
Gratulera med vel overstått dag. Me har hatt fødselsdagar 24. og 26.sept. for to ungar.
:) Tone
Tone A.

Hei igjen
Litt pirk frå meg, du skulle hatt ein tynn ramme rundt bildet ditt.
:) Tone
Jani F.

Hei Tone og takk for kommentaren din:) Kjekt at du kommenterte det med fargene, det var faktisk tilfeldig at han hadde på seg rødt, kvitt og blått. Vart veldig glad når eg såg det i etterkant:) Eg lurte lenge på kva bakgrunnsfarge eg skulle velge og kva ramme som passa best. Prøver meg med ei tynn svart, den kvite forsvann liksom litt pga himmelen. Guten min hadde bursdag i slutten av april, derav snøen på fjellet.. Gratulera så mykje med vel overstått til dine to små, tenkjer det er full rulle med to bursdager så tett:)
Simen B.

Artig bilde. Gutten virker tankefull der han står, men samtidig full av forventning. Ser ut til at han fordøyer dagen så langt:) Flott med fargene som går igjen.

mvh Simen
Jani F.

Hei Simen! Ser at det er lenge sidan du har lagt inn kommentaren din og at eg har glømt å takke...så tusen takk for god tilbakemelding. Det set eg stor pris på:) Mvh Jani
Asgeir S.

Et fantastisk flott bilde som virkelig uttrykker noe. :-)

mvh
Asgeir
Jani F.

Hei Asgeir og takk for hyggelig kommentar! Ja, guten min hadde mange forventningsfulle tanker denne dagen og bildet ligger ganske nært mammas hjerte:)
Mvh Jani...:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu