Kaptein med mose i skjegget
Etter en ny visitt i Fågelvik i Sverige ble kameraet tatt frem for å ta nye bilder av alle skogsvrakene der. Her er en Opel Kapitän fra midten av 50-tallet som avgjort har sett sine beste dager:)
Noe vanskelige lysforhold. Mye regn og gråvær ga lange lukkertider og ikke helt optimal skarphet.
Bildet inngår i albumet Gamle bilvrak -
Utstyr
  • Olympus SP 550UZ
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBeskåret i underkant og litt mindre justeringer i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279815} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Yngve Sem P.

Spennende motiv, men som du selv er inne på; det skurrer noe på det tekniske. Utover skarpheten, er høylyset utbrent og fargene litt blasse, synes jeg. Det kunne du nok unngått, selv med de rådende lysforholdene du beskriver. Ville også valgt et større utsnitt, tror jeg. Eller en litt annerledes vinkel, som du lyktes godt med på bildet ditt av ''hippie-containeren''.
Øyvind A.

Det mosegrodde gliset er tøft nok, men presentasjonen kunne vært bedre: En del partier blir for lyse/blasse, og rotet på høre side virker forstyrrende. Det er vanskelig å få til gode utsnitt når de står så tett. Det vet jeg, for jeg har prøvd mye på samme sted, uten å lykkes.
mvh
Ø.
Odd Tore S.

Vel har den mose i skjegget, eller kanskje riktigere moseskjegg, men den har da igjen tenna, selv om mesteparten av plombene er borte.
OK rett på bilde som ville vunnet på bedre etterbehandling, mer mettede farger og litt kjæling i Levels.
Vær glad det var overskyet, skarpt og hardt sollys gir sjelden bra resultater på biler. På de gamle foretrekker jeg egentlig regn og tåke, men da må stativet være med.
Stå på videre!
Odd Tore
Nadir Shah K.

Veldig spenende motiv Jon !
Bra farger og detalijer.

Mvh

Nadir :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu