Surferen
Bildet er tatt i lav ettermiddagsol nesten rett i mot. Det var også mye dis i luften pga bølgene
Synes det ikke ble så aller værst til tross for vanskelige lysforhold. Får nesten følelsen av at surferen er i sydligere strøk når en ser det varme lyset. Men der skal man ikke la seg lure. Havet rundt Andøya nå er ikke varmt.
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF 300mm 2,8 IS USM
  • Brennvidde420mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279844} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anders M.

Et fint action/siluett bilde dette... Tror jeg muligens ville ha croppet i toppen slik at bølgen, vannet bak og himmelen tok ca. like mye plass...

Mvh Anders
Terje M.

Takker for kommentar Anders. Jeg skal prøve beskjæring i øverkant. Ha en fin dag
Tommy S.

Hei

I underteksten snakker du om vanskelige lysforhold. Men for meg virker det som om du har dratt fordel av lysforholdet og brukt det til noe positivt. For dette var et knakende godt bilde.
Flott med silhuetten mot den varme bakgrunnsfargen.
Tror jeg ville beholdt utsnittet slik du presenterer det.
Likte dette!!

Tommy S
Terje M.

Takk for den Tommy! Jeg er enig om komposisjonen etter å fått tenkt meg om. Ja i dette bildet fikk jeg det noenlunde til med lyset. Tok mange bilder av surferen før jeg ble fornøyd med utsnittet og lyssettingen. Det er jo bare å ikke gi opp. Jobb med og ikke mot gjeldende lysforhold. :-)
Mvh Terje
Andreas S.

Hei

Dette var absolutt et bra surfebilde. Som Tommy mener jeg at du har utnyttet lyset meget bra her. Dessuten er det et herlig varmt toneomfang i tillegg. Et severdig bilde!

Mvh. Andreas D.
Tove H.

Liker utsnitt, farger og lys! Knallbilde!
Mvh Tove
Simen B.

Så det var denne du jaktet på i går ettermiddag:) Synes du har fått mye ut av lyset her. Fin silhuett og en bra positur på surferen. Liker komp. og farger.

mvh Simen
Terje M.

Takk Andreas, Tove og Simen for kjempeflott tilbakemelding! Bare man er tålmodig og ikke sparer på bildene, så dukker det opp ett og annet bilde man kan bruke. Takker for tilbakemelding, det motiverer meg VÆÆLDIG.
Mvh Terje
John Einar L.

Liker ikke å være surpompen mitt i alle disse flotte tilbakemeldingene, men bortsett fra det spennende lyset, så forteller bildet veldig lite fra en surfers ståsted.
Terje M.

Dette er mine første bilder av surfere, så erfaringen med denne sporten er minimale. Jeg får et stemningsfylt bilde i mine øyne og surferen regner jeg med har det topp når brettet sklir på bølgetoppen under slike idylliske forhold som her. Da har vell vi begge oppnådd noe. :-) Takk for kommentar
Mvh Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu