*høst*
Når bladene visner og dør da åpenbarer naturen seg på det vakreste. Er ikke det et tankekors, det er det iallfall for meg...
Kanskje vi ikke flinke nok til å se farvene:O)
liker stemningen og tankene det gir meg
Bildet inngår i albumet ~tanker~ - Bilder som skal prøve å formidle noe mer enn bare et bilde...
Utstyr
  • canon eos 350d
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280168} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ronny A.

Hei Eva.
Et nydelig, minimalistisk høstbilde, som egentlig sier det meste:-) Dette likte jeg!
Ha en fargefull kveld.
mvh Ronny
Svend Wiig L.

Hei Eva!

Flott dekorativt bilde son viser en ''rein og gråfull høstdag''!
Bladet perfekt i gjørnet, og like viktig, det ligger i skyggen fra trærne!
Noe støv/rusk i det hvite feltet samt at det villet kanskje bli noe bedre ved større kontrast?!

Mvh Svend
Tom T.

Et godt gjennomført bilde:) Bra plassering av bladet. Bilde oppleves litt tungt til høyre, tror bilde blir bedre kvadratisk .

mvh TomT
Ellisif N.

Hei,

Synes det er utrolig flott med bladet som ligger oppå en flate som reflekterer en grå himmel og et tre (flere trær). Kanskje det er bladets tidligere hjem? :) Får veldig høst-følelse av det ja.
Liker også veldig godt at bladet skiller seg veldig vekk fra underlager sitt og se alene ut.

Mvh Ellisf
Simen B.

Vakkert og poetisk høstbilde som fungerer bra i S/H. Den svake bevegelsen i vannet forsterker følelsen av høst. Bra komp. Liker det:)

mvh Simen
Svend Wiig L.

Hei igjen!

Glem rusk/støv i det hvite feltet! Det må være der........

Mvh Svend

Eva Marie P.

Heisann, tusen takk for tilbakemeldinger...det varmer virkelig. Det er vel litt snålt å fjerne de vakre høstfarvene fra et bilde, hmm..
Jepp, det hadde blitt bedre med litt mer kontrast, men det ødela noe annet, såå det må bare være slik. Enig ang rusket, det må og være der. Usikker Tom ang format, du har nok rett :O) jeg skal leke litt med det i kveld. Er ikke hjemme før sent....Det blir alltid for liten tid til bilder.
Ha en fin dag og takk igjen.
Eva
Tone A.

Hei Eva
Eit spesielt haustbilde sjølve fargane er fjerna. Likevel osar bildet av haust, pga det einslege bjørkebladet som ligg der med tydelege teikn på at det visnar hen. Med sine lyse tonar er det ein fin kontrast til dei mørke refleksjonane av trea og vatnet, som har litt tunge tonar pga dei mørke skyene.
Vatnet er så roleg at det er mest som om bladet ligg oppå ein spegel, men ser ein nøye etter så er det litt teikn på øverst i tretoppane.
Prikkane i det lyse feltet må vera der, som teikn på rusk og rask om hausten.
Ser ein nøye etter det teikn etter lyse dråpar i midtpartiet øverst i overflata.
Den kvite prikken i høgrehjørnet ville eg fjerna, men elles likar eg komposisjonen slik den er.
Det er ei litt dyster stemning i bildet pga at bladet ligg der åleine med lyse tonar mot det høge og mørke trea.
Men trass forfallet i bladet så er det vakkert og lyser opp i bildet.
Dystert og vakkert på same tid.
:) Tone
Aud Elise S.

Liker dette kjempegodt!
Enkelt, men svært effektfullt!

mvh Aud
Eva Marie P.

Tusen takk Tone for din utfyllende og fine kommentar, du er så flink å se og beskrive hva du mener. Dine kommentarer betyr utrolig mye for meg. Jeg liker å lese dine refleksjoner. Takk også til deg Aud Elise.
Det er ikke til å legge sjul på at akkurat denne serien med bilder, ligger mitt hjerte nærmest:O)
Eva
Tom E.

Liker veldig godt stilen på dette Eva, godt gjort å få fram så sterk høststemning uten å måtte ty til de klassiske høstfargene. Liker godt komposisjonen her, der speilinga av skogen går over 3/4 av bildet mens resten antyder speiling av himmel. Plasseringa av det lyse bladet over den mørke delen av skogen er fin. Ville kanskje hatt ørlite større utsnitt for å få bladet litt lenger inn i bildet?
Blir litt usikker på noen av flekkene i det lyse området, de kan se ut som støv på brikken? Og så blir jeg litt usikker på speilinga av skogen - den ser litt kunstig ut i forhold til bladet som er rent naturalistisk? Ble ikke umiddelbart komfortabel med den kombinasjonen. Skal kikke på det igjen ved en senere anledning.

Mvh TomE
Anne-Lise S.

Får en følelse av at det enslige løvet svever lett noe over vannflata pga. skyggen under og til høyre. Virkelig sansen for det. Fin plassering av løvet. Gode linjer. Liker godt at det ser ut til å regne på vannflaten. Noe mye speiling på høyre side som får bildet til å helle litt. Kanskje en kvadratisk beskjæring vil gjøre seg. Litt melankolsk stemning... Liker det.

Anne-Lise
Eva Marie P.

Tusen takk for en fin og konstruktiv kommentar. Nå skal jeg røpe en liten ting her Tom. Det er ikke vann, det er speilinga på panseret på den sorte mercedesen vår...og det ene blade har jeg lagt der..
Det er derfor speilinga er litt rar og flekkene er tørkete vanndråper etter vask. Syns det var litt stilig eg.Takk til deg Anne Lise for fin kommentar, nå vet du hvorfor skyggen ble slik:O)
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu