No 2
Bør sees i fullskjerm
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger317
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280508} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Caroline M. S.
Kjempefin rust-serie! Skriver på denne siden det ikke ligger noen kommentarer her fra før, men jeg ville hatt problemer hvis jeg kun skulle velge et av de tre du har lagt ut.

Det er ikke alltid lett å konkurrere å la fotografi konkurrere med for eksempel oljemaling når det gjelder abstrakte motiver, men jeg synes bildene i denne serien (og noen av de andre abstrakte bildene dine) biter godt fra seg. :-)

Både spennende og dekorative, og absolutt noe jeg gjerne hadde fått printet stort og hengt på veggen (kanskje print på plexi-glass ville vært fint?).
Anne Lene B.
Hei Caroline
Tusen takk for en så oppløftende og flott kommentar, som jeg virkelig setter pris på! Det er en vanskelig balansegang som du nevner, så da er det ekstra hyggelig at du synes jeg har lykkes. Spennende forslag til printing, har du et sted å anbefale til dette?

Hilsen Anne Lene
Helge R.
Jeg får en følelse av 1800 talls malerier, fragmenter fra de store mesteres palett. Her er du god, bildet skaper harmoni i mitt indre, bra
:)Helge
Caroline M. S.
Hei igjen. Har dessverre ikke tips om hvem som kan printe på glass, men jeg har sett at Allkopi har annonser om at de gjør det. Du får vel prøve med en ''google'' og se om det dukker opp noe. Lykke til!

Og hvis det ender med at du forsøker en print på glass, så ville det vært kjekt om du fortalte litt om resultatet (hvis du husker det). :-)
Anne Lene B.
Tusen takk for svært hyggelig assosiasjoner og tanker Helge!
Takk til deg Caroline for tips, sender en melding på hvordan det ble. Har tenkt å sette opp en utstilling med abstraksjoner og er på jakt etter galleri og print, så får jeg se hva det blir til.

Hilsen Anne Lene
Tom E.
I likhet med no 1 fanger også denne meg. Også her er det tekstur og farger, skinnet i de gylne partiene og detaljene som holder meg. Men der no 1 er mer tilbakeholden og ikke gir så mye med en gang, er no 2 mer arrogant og direkte. Det var denne som fanget meg først, men den mangler litt av det jeg opplever som underfundig i no 1. Men som sagt - disse er etter min smak de beste du har lagt inn her!

Har sett et bilde printet på glass av allfoto, og det så i hvert fall ut som et stilig resultat. Så vidt jeg vet printer de på aluminium også? Kunne kanskje vært en tanke i forhold til de av bildene dine som baserer seg på rust og korrosjon?

Mvh Tom
Caroline M. S.
Jeg leste et sted at om du skal printe på metall bør det være lyse bilder. Metallet vil skinne gjennom der det er lyst og/eller hvitt. I disse bildene er det mye mørkt, men det er jo også en del lyst. Kanskje nok til at metall-effekten vil synes godt nok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu