Gammel skiferhytte i Pæska
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280912} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan Henrik D.

Fint bilde. Liker komposisjonen.
Kjell G.

Fin stemning i bildet. Rent bortsett fra veien og lyktestolpen, kunne nok landskapet ha gitt god nedstress og sårt tiltrengt avkobling for noen og enhver!

mvh kjellg

Odd Tore S.

Da jeg så dette, gikk tanken i retning av NTHIs kåte Hognabu, hvor jeg tilbrakte litt tid som heller skulle blitt brukt til studier.
Samme grå og værbitte stil, tilfeldig arkitektur, nydelig natur.
Det som manglet der var innlagt elektrisitet. Selv om jeg stort sett er motstander av ledninger og luftspenn, synes jeg at kontrasten og meningsløsheten her er en av bildets høydepunkter.
forfall i vakre omgivelser, verdt å ta vare på som minne for fremtiden. En dag er den borte, ikke lenge etterpå er den glemt.
Odd Tore
Roger K.

Hei Wenche!
Ikke mange rette vinkler igjen her. Den forblåste vidda krever sitt igjen og veldig trasig at slikt ikke tas vare på. Da er det kjekt at en fotograf fester slike minner på brikken. Fine omgivelser den er plassert i og landskap så lengt øyet rekker med fin spenst i himmelpartiet. Joda her går det å få ro i kroppen med en tur innover noe som lokker.

Mvh RK
Peter C.

Trevligt fotografi! Jag har bilder härifrån också, kommer speciellt ihåg en med några kråkor sittandes på en hytta här, tror inte det var den här. Blev påmind om det här nu i sommras då jag gick förbi en hel pall med Altaskiffer på en gata i Oslo! Min far och mor har en skifferplatta härifrån som de ställer kastruller på =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu