-Markens grøde VIII
Fra august kor markene stod frodige i kvedssola med litt vind som fekk fram rislinga i kornaksa. Og bakom truga neste regnbyge.
Bildet inngår i albumet - Markens grøde - -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde33mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280990} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tove H.

Flott komponert med god dybde. Liker det varme fine lyset og de regntunge skyene som truer i det fjerne. Fargene på kornet er gode, mettede og varme. Her er markens grøde flott illustrert med gyldent korn, grønt gress og hvite traktoregg. Veldig bra bilde!
Mvh Tove
Laurberg G.

Hej Tone. :-)Et dejligt landskab med høstfarver. Synd med de hvide plastikballer. De pynter s´gu ikke i billedet. Havde de dog bare brugt sort plast. Det forsvinder lidt i landskabet. Ellers er dette syn meget dansk i sin stemning. Jeg føler mig af samme grund meget hjemme ded dine billeder. mvh. lau
Inger Anne Maritsdotter V.

Her har du fanget det stemningsfulle lyset som skaper så varme farger i bildet ditt. Flott jordbrukslandskap, fint formidlet.

Mvh Inger Anne
Tone A.

Takk for kommentarar.
Laurberg: Gildt at dette minnar deg om det danske landskapet pga at Jæren har ikkje berre eit flatt landskap. Det er også bølga marker her.
Svarte traktoregg såg eg først på Jæren i sist veke.
Elles er det desse kvite traktoregga som synes godt igjen i det frodige landskapet. Men til tittelen synes eg at eg kunne ha med traktoregga.
God haustferie
Her på Jæren er det sol, men ein kald nordavind ga 3 gr. i går kveld. Vintaren er i emning.
Helsing Tone
Bjorn F.

Hei Tone.
Vakkert landskap med fine linjer i seg ,og ikke minst det gyllengule kornaksene ,som et bølgende hav ligger de der under den tunge himmelen. Meget velkomponert og med et herlig lys. Liker dette meget godt.
Hilsen Bjørn.
Alexander H.

Hei Tone:)
Satt og så gjennom bildene dine. Du har veldig mange vakre må jeg si:=)

Jeg må innrømme jeg ble sulten av dette bildet.
Det minner meg om pakkningen på en cornflakes pakke, derfor ble jeg sulten:P

Over til bildet. Treet helt til høyre synes jeg du kunne kuttet halvparten av, siden du har kuttet halve treet på venstre side, men nå skal ikke jeg kalle meg ekspert heller da.

Fint bilde;)

mvh. Alexander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu