Drammen børs
Utstyr
  • Canon 350D
  • forskjellig
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281001} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
anne g.

hei susanne! dette synes jeg var et veldig vsennende bilde! flotte farger og bra komp. skulle jeg pirke på noe, er bildet en smule for lett på høyre side. mvh anne
susanne n.

Hei Anne! Tusen takk for tilbakemelding på bildet mitt. Det setter jeg veldig pris på. Jeg skal prøve å lage bildet tyngre på høyre side og se hva som skjer. :)

Takk!
Mvh. Susanne
Ann T.

Hei Susanne - dette synes jeg var veldig anderledes og kreativt. En fin kollage fra hjemmebyen min. Mye detaljer som jeg kjenner igjen. Liker fargene du har brukt på forkjellige lag. Kunne ønsker å se dette i større format. Et flott bilde!
Mvh. Ann
susanne n.

Hei Ann!

Takk for tilbakemeldingen. Godt å høre det når noen liker bildet mitt. Jeg prøvde å laste inn bildet litt større, men fikk det ikke til. Det har hengt i større størrelse på Åpent bakeri i hele August, så det kan kjøpes større for de som ønsker det. :)

Og Drammen er forresten en fin by!

Mvh. Susanne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu