de mektige spisser
Bildet inngår i albumet Lofoten Folkehøgskole 07/08 - Bilder fra oppholdet som elev på friluftsliv fjell i Lofoten.
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Robin J.

Ser du er kommet deg til Lofoten med alle de fantastiske muligheter som finnes der. Fint oversiktsbilde dette som viser litt av Lofotens fantastiske natur. Litt hard lys her kanskje men utnytt mulighetene morgen og kveld senere under ditt opphold. Unike lysforhold med raske skiftninger vil du garantert oppleve. Lykke til med oppholdet.Mvh RJ
Steinulf L.

Flott naturskildring. Fint utsnitt og teknisk bra.
Thorbjørn R.

Flott landskapsskildring fra Lofoten. Fint med den opplyste forgrunnen.
Fred S.

Flott fjellandskap å boltre seg i, Ingebjørg , fint panorama, og teknisk er dette upåklagelig. Hva slags topper er du på her ? Mener det må være Henningsvær vi ser i bakgrunnen, eller er jeg helt på jordet ?

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer.

Robin - Javisst er jeg kommet meg til Lofoten! (Og forøvrig hjem igjen også. -Høstferie). Jeg kan nok trygt si at jeg aldri har opplevd et så ustabilt vær, og lyset er fantastisk. Så der garanterte du riktig.

Fred - Her er vi på Spisstindan en dag i midten av september. Hadde jeg hatt kartet her kunne du nok fått mer av ruta.. Byen du ser er Svolvær, så du er riktig nok litt på jordet. Du ser forresten Tjeldbergtind like over det nederste vannet, så da klarer du nok å lokalisere deg.


-ingebjørg
John H.

HEI Ingebjørg
Ett vakkert landskap som du formidler på en god måte. Får litt tilbakelengsel til Lofoten når jeg ser dette. Lofoten gjør noe med sjela di når du har vært der. Selv om landskapet har likheter med landskapet på Mørekysten er Lofoten noe spesielt. For meg blir landskapet her nesten et komprimert Norge. Lofoten har på en måte alt. Det jeg ikke fikk tid til var å gå på en topp, men det skal jeg. Du får kose deg hjemme i ferien og nyte Lofoten når ferien er over. Heldig du som får med deg nesten ett helt år i nord. Skulle du treffe på en Vestnesing så må du hilse.
John
Inger Anne Maritsdotter V.

For ei utsikt, det må ha vore ein fin tur.
Og det er ei spennande utdanning du har teke fatt på, naturen der oppe er jo eit eldorado for deg:-)
Flott utsiktsbilde.

Lykke til vidare!

Mvh Inger Anne
Bengt Egil R.

Heisann!
Et flott bilde fra et pent område. God dybde, liker også de tydelige trinnene i høyde. Ser ut som ''godværet'' kommer sigende innover landet. Jeg kunne gjerne tenkt meg å se bitte litt mer himmel/skyer, men det er jo smak og behag.
Flott!
:-) Bengt
Kjell Sigurd S.

For en utstikt! Herlig landskap du har å boltre deg i for tiden. Skulle jeg foreslå noe her så måtte det være å bringe elementer nærmere i forgrunnen. Her blir det litt stor avstand, men du verden - fint er det.

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer.

John - Jeg har det på samme måte nå om jeg ser andre bilder fra Lofoten. I samenligning med de fjellene (/klumpene) jeg er vant til her hjemme, blir Loften noe mye mer dramatisk og mektig. Man kjenner hvor liten man er, og ting settes i perspektiv. Du får ta deg en tur nordover igjen!

Bengt - Jeg har ikke bildet med mer himmel, men jeg er nok der oppe flere ganger i løpet av året. Neste gang blir vel med ski på bena :)

Kjell S - Ja, utsikten tok nesten pusten av meg også. Vi har lunsjpause i ei steinrøys, så det var ikke så mye foran meg. Og telen lå hjemme (på skolen), og da hadde jeg ikke fått med ''trappetrinnvannene''.


-ingebjørg
Hilda Hol E.

Hei Ingebjørg.

Flott fjell- og utsiktsbilde fra Lofoten. Spesielt med vatnan som ligger etter hverandre som basseng, høgt til fjells.
Det er kanskje Skrova den fjelløya midt på bildet i bakgrunnen. Lofotfjella er voldsom og vakker.

Vennlig hilsen Hilda.
Roger K.

Hei hei, Ingebjørg!
Ser du har fått på deg fjellskoen med kameraet i sekken. Her har du fått med deg Svolvær ute i det fjerne med Skrova som tillegg ute i havet. Ikke alltid det havstykket er så reint og slett som vist på bilde her. Van og daler danner en fin forgrunn og alt leder blikket fint utover i bildeflata. Fin skildring av litt smårusket Lofotnatur og vær.

Mvh RK
Isar P.

Eg likte dette bildet. Lyset treffer fjellspissene perfekt. Bra utsnitt ogsaa.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk!

Hilda - Det er kanskje sent å svare nå, men uansett. Ja, du har rett i at man ser Skrova til litt til høyre for midten.

Isar - så trivelig at du ser innom bildene mine, takk så mye for kommentar på et ''gammelt'' bilde. Hyggelig.


-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu