Moskusokse
En eldre litt `grinete`okse tatt med samme kompaktkamera på rundt 10 mtr..Utrolig spennende og morsomt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-09-13 23:00:41
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-09-13 23:13:53
    Versjon #3
Utstyr
  • Panasonic kompaktkamera
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281166} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tom Just O.

Jeg ville ikke ha gått nærmere. Veldig bra bilde!
Bjørn F.


Hehe... nei kanskje ikke men jeg endte opp en halv meter unna til slutt! men da brukte jeg videoen på kameraet. Litt puls da... knallspennende!
Svein B.

Jaja....unnskyld uttrykket- men at det går an å være så korka dum. Etter at det sies så pass klart fra på hver plakat rundt på Dovrefjell, fra alle turoperatører, guidefirmaer og reiselivsbransjen generelt, ja whatever- advarslene om å nærme seg moskusen, og med en anbefalt sikkerhetsavstand på 200 meter. Også presterer du å kravle deg inn på 1/2 meter med kompaktkameraet for å få dette bildet. Det er nesten så jeg skulle ønske oksen ga deg en lærepenge. Beklager kraftsalven- men det må stadig skytes moskus som forviller seg bort fra flokken, og inn mot mennesker. Vi behøver da ikke krype inn på armlengdes avstand hjemme hos moskusen, og skape de farlige situasjonene der!? Ikke rart naturfotografer har ett dårligere rykte enn moskusen på Dovre- ditt bidrag forbedrer ikke dette.

Mvh
Svein B
Jan Fredrik I.

Må bare si meg enig med Svein Bekkum. Målet helliger ikke bestandig middelet og hvis det er ett ''kick'' du er ute etter så finnes det x antall andre måter å få det på..
Olaf L.

Hei Bjørn!

Kult å se at du har fått deg profil her!
Jeg synes bilde er drit kuult! Mye bedre farger her en på skjermen på jobben!
Og til Svein og Jan Fredrik så kan jeg trøste dere med at jeg så ca 100 bilder fra samme tur og ingen av dyrene ser ut til å reagere negativt på ''besøket''.
Men vi har jo alle våre meninger! Men Bjørn, korka dum er du ikke!
Bare stå på!
Olaf
Bjørn F.

Hei hei Svein B og du andre.
Skal ikke synke ned på dum og idiot nivå her som dere men bare komme med info om dette selv om ønsket bare var å få en bedømming av bildet.
Skrev ikke noe om at JEG krabbet meg mot dyret,jeg lå derimot i skjul og fikk dyret til meg. Er selvfølgelig enig i at avstandene er langt innenfor `normal grense`men har drevet med dyrekikking/foto i over 30 år og kan mye om reaksjonmønster til dyr. Ganske sikker på at moskus faktisk ikke går til utfall på noe som ikke rører seg. Tok flere hundre bilder + endel video og ingen dyr viste noe tegn til aggresjon.
Vet ikke hvor du har info med `dårlig rykte` fra men kommer kanskje fra sånne som deg..
Hadde uansett en fantastisk flott uke der oppe med villrein og lemen som `nære`venner også så storfornøyd vi som var der.

Vennlig hilsen Bjørn
Tor Inge O.

Her har du tre flotte bilder av moskusen. Flott komp og brukbar skarphet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu