liten gullvinge
Bildet inngår i albumet sommarfuglar -
Utstyr
  • Pentax K10D
  • Pentax FA 200mm Macro
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281357} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Arne S.
Denne er krevende, Magnar. Ikke fordi den er uskarp, men mer på grunn av forgrunnen og den litt skoleriktige komposisjonen. Den uskarpe tilnærmingen fordrer et mer vågalt og spenstig utsnitt - i mine øyne. Fargevalørene er flotte.
ingebjørg fyrileiv g.
Dette ble veldig diffust, men absolutt ikke negativt. Jeg synes den ser litt skremt ut, og derfor passer uttrykket meget bra. Den lille skarheten som ligger på følehornet er nok for at jeg ikke støter dette bort. Forgrunnen er kanskje litt lys, men ellers er tonene svært behagelige. Jeg likte dette godt.

vh ingebjærg
Carsten A.
Artsbilde av ''liten gullvinge'' er det ikke, slik bildet er presentert er artsinformasjon likegyldig. Ut fra dette syns jeg ikke tittelen passer noe særlig. Ellers er jeg enig i mye av det Arne Strømme skriver.

OK eksperiment, men ikke helt vellykket rent billedmessig.

MVH CA
Kristin S.
Annerledes, kreativt og flott:)
Mvh Kristin
Magnar B.
Takk for kommentarer! Har hatt bildet liggende siden i sommer, men fant ikke helt ut om det var bra eller ikke, takk for hjelpen med det! Tar villig imot alt sammen, det gir meg mer retning på hvordan gjøre det bedre og hva som er bra. CA: Skjønner hva du mener m artsportrett, det var ikke min hensikt å lage akkurat det, men mer ett inntrykk av liten gullvinge, på en annen måte. Men mulig jeg skulle hatt en annen tittel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu