Min kjære søster
Første gang med brudeopptak, det måtte gjøres raskt og effektivt på den store dagen, veldig spennende å prøve seg på noe nytt. Denne montasjen har jeg planer om å bruke i en av mine lærlingoppgaver. Tenkte sjekke ut litt først hva folk mener.Kom gjerne med innspill:)
Jeg liker resultatet:)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-15 10:42:09
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • 24-85mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger750
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281392} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Johan S.

Delikat er det første som slår meg. Delikat og vel gjennomført. Hadde vært veldig gøy å hørt noe om teknikken du bruker for å få bildene slik.

mvh
Johan
Robin J.

Enig med Johan dette ble delikat og flott. Vært artig å få litt info om lyssetting/blitz. Mvh RJ
Vibeke P.

Enig i at dette er veldig delikat, men synes det mangler litt fokus på brudgommen.... Han er kun med på et bilde, for selv om det kanskje er brudens dag??.. så burde han få mer plass. bytt ut det ene bildet av bruden alene med brudgom alene, så blir det bra :)

Sitter og tenker på at dette skulle kanskje være en montasje av bruden??... ???? da blir det selvfølgelig noe annet. Da er det meget bra gjennomført :)

Vibeke
Steinulf L.

Jeg velger å se dette som en montasje av bruden på hennes gledens dag. Det er fint gjennomført og stemningen er fint formidlet.
Carsten S.

Synes du har gjort et flott og professionelt arbeide her. Veldig fin eksponering - spesielt tenker jeg her på høylyspartierne på brudekjolen. Har en fornemmelse dette også vil ta sig veldig godt ut i farger
Bjørn J.

Hei
En veldig konvensjonell sammensetning av bilder. Jeg synes lyssettingen din er for flat. Hudtonene synes jeg er for mørke. Kontrasten kunne godt vært økt men det vil gå ut over stoffligheten i brudekjolen som allerede er utbrent noen steder. Jeg regner med at du har brukt RAW filer og jeg vil anbefale at du gjør korrigeringene om igjen, ikke minst i forhold til kontrast og stofflighet i det hvite.
Håper du ikke synes dette er for strengt, jeg har hatt lærlinger i mange år og jeg vet at det er rett fram og ærlige kommentarer du trenger for å bli en god fotograf.
Stian H.

Hei.

Synes dette var lekkert jeg.

Behagelig sammensetning av bilder med deilig lys. Har selv aldri gjort noe lignende, så noe mer teknisk utfyllende kan jeg desverre ikke bidra med. Likte dette, og det tipper jeg din søster også gjorde.

Stian
Kate L.

Takk for kommentarer, alle sammen:)

Ang teknikk og lyssetting har jeg brukt to softbokser på bakgrunnen, en med kamerastandpunkt og en ved siden av paret, reflektert i taket. Jeg har gjort bildene til s/h i channel mixer - monochrome og etterpå har jeg lagt på 5+ rødt på fargebalansen.

Dette er ment til å være en montasje for bruden, ja:)

Tenkte lage en versjon i farger, tror også det kan ta seg bra ut.

Til BJ: synes ikke det er for strengt, det er fint å få ærlige tilbakemeldinger, ellers kommer man jo ingen vei:) Har tatt bildene i Raw så har mulighet til å ta nye korrigeringer.

SH: Gøy at du liker det. Søstera mi likte også dette veldig godt.

- kate-
Zett Alexzander E.

Noe av det beste jeg har sett av brudebilder. Fint at du la inn hvilken metode du hadde brukt for å få det til. Venter spent på en versjon i farger.

Hilsen Zett
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu