På venteværelset
Balkh hospital, Mazar-i-Sharif
Bildet inngår i albumet Afghanistan -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Tamron 17-50mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lars Erik H.

Har du vært i Afghanistan nylig?! Som hjelpearbeier eller soldat eller noe kanskje?
Jeg synes bildet ditt er spennende, men jeg ville gjerne sett mer av omgivelsene, alternativt et nærmere utsnitt (fjernet en del på ventre side). Håper du legger ut flere bilder fra den reisen!
Magnus E.

Hei Lars. Takk for komentar. valgte å klippe bildet slik for å forsterke fokuset damene har i retning sykkelen og det som var en operasjonsstue. syntes det var morro med den lille jenta som bryter opp det hele. vet imidlertid ikke om det funker. har tilbrakt litt tid der borte og mulig jeg legger ut noen flere bilder derfra siden.
Magnus
Anne-Lise S.

Helt enig med deg Magnus. Det første jeg la merke til var kvinnenes blikk mot den mørke sykkelen, og ungens bortvendte positur som kontrast. Likte utsnittet svært godt! Fortellende og flott bilde. At det er en herresykkel forsterker dette motivet ift. de burkakledde kvinnene, som vel ikke en gang får lov til å sykle?

Anne-Lise
Nely d.

Hei Magnus
Slutter meg til Anne-lises kommentar. Artig komposisjon med kvinnene som alle har oppmerksomheten rettet mot det samme (enten det nå er sykkelen eller noe bortenfor). Den avlange formen på bildet passer til motivet.
Hilsen, Nely
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu