Når villdyret våkner.
En av mine små nusselige Münsterländere i fri utfoldelse i tiurskogen. Hvem skulle tro at en så søt og nusselig kosehund, skal bli et villdyr når kobbelet løsnes?
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • Canon 300mm f/2,8 L IS USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/1250s
  • Filmtyperaw 200
  • Nei
  • Anneteksp.komp. -0,7
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger713
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Sverre H.

Hehe. Fartsfylt og flott. Tror ikke jeg har sett lengre tunge noen gang. Ser ut som han? koser seg! Bildet er også av flott kvalitet! Motlyset er midt i blinken her!

Sverre.
kjetil g.

Flott bilde! fin komposisjon og spennende hvordan vanndråpene lyses opp over hunden og hvordan de dekker store deler av billedflaten. fint liv i bildet. har en følelse vi kommer til å se dette bildet i en hundekatalog eller noe liknende.

Kjetil
Anne-Lise S.

Rett og slett et praktfullt eksemplar av et foto, med flotte vanndråper sprutende omkring, noe som skaper og viser liv og fart her. Herlig fokus på hunden med tunga hengende ut av munnen. Synd den ikke ser din vei. Flott plassert i bildeflaten er den også, og jeg liker fargene veldig godt her. Spesielt detaljen med at de varme, høstlige tonene går igjen i øynene til hunden, som forøvrig er nydelig! Et svært levende foto!

Anne-Lise
Knut H.

hei Stian.
Et hærlig lys over den tyske jaktmaskinen der fargetonene
og vannperler kaster topp action og spenning over bilde.
Teknisk dyktig utført der motlyset gir de lille ekstra.God
jakt med god hund gir resultat Stian,tiurskogen er på sitt
vakreste nå så lykke til.
Mvh Knut
Avsluttet .

God kveld Stian,

Stilig bilde av jegern din. Actionfyllt og viser hundens jaktbegjær.

mvh
Tommy
Kjell G.

Veldig flott bruk av motlyset. Forgrunnen er veldig bra også!

mvh kjellg
Kate L.

Dette var et flott bilde med god bruk av motlys. Vanndråpene gjorde seg godt i dette lyset. Fin plassering av hunden. Et meget livlig bilde!
Tor Eirik P.

Ja dette hadde gjort seg på forsiden av ''Fuglehunden'' :)
Kan vel ikke si så mye mer en at jeg er helt enig med alt skrytet over, og lykke til med jakta! :)

Tor Eirik
Knut Børge S.

Hei Stian!

Sier som Tor eirik her, dette bildet ville et hvilket som helst hunde/jaktblad ha hatt som forside. Knallbra actionfylt bilde av den flotte jakthunden som rister løs etter dagens strabaser.

Meget flott!
mvh KBS
Torgeir H.

Slenger meg på her jeg og, fantastisk bilde! Motlyset, det bløte gresset, spruten opp bak, den mørke bakgrunnen, alt er perfekt!
Grattis med kjempebilde!

-T.H
Ørjan G.

herlig bilde av en hund i sitt rette element! fine farger
-Ørjan-
Terje S.

Så hærlig å se at det er fart og driv over bikja de Stian . Har sett nok tragiske labbetuss eksemplarer av samme rase. Flott lys og fint utrykk på hunden sjøl om tunga henger som ett slips. Ønskelig hadde vært at du tok av hunden redningsvesten før foto sesion . Men har man hund med vannskrekk så er det best å være på den sikre siden.

Skitt jakt videre.

Terje
Stian H.

Takk alle sammen for positive kommentarer på bildet av ''lissfrøkna'' mi. Bildet er et resultat av ca 500 eksponeringer og utrolig mange turer frem og tilbake over den blaute myra.

Terje, lykken i livet må være å ha en Münsterländer som bobler av jaktlyst og løpsglede, for som du nevner er det mange nok av den rasen som det ikke akkurat står stemplet jaktlyst i panna på... Dobbelt lykkelig er den småviltjeger som har to med jaktlyst:-) Man må velge sine blodslinjer med omhu.

Med dine britiske veddeløpsmynder er det vel ikke noe problem med jaktlyst, men snarere å få samla budskpen til kvelds;-)

Når man har en rase som er fødte apportører med STOR vannpasjon, er redningsvest et must. Det kommer nok et bilde til illustrasjon utover høsten...

God helg,

stian
Tove H.

Flott bruk av motlyset! Dekorativt med vanndråpene! Herlig fart og liv i bildet! Kjempebra!
Mvh Tove
Odd E. k.

Hei Stian!

Et praktfullt bilde i flotte farger. Meget bra eksponert... Uten munn og mæle!!
Anbefales!!

Mvh

Odd E
ingebjørg fyrileiv g.

Bildet oser av både tur- og jakt glede! Det har gode farger, og vannspruten sette prikken over ien, og hever bildet høyt. Fargene er varme og gode, og jeg liker alle reflekser og lyset som treffer rundt (spesielt halen). Det eneste jeg savner, er at hun ser på deg. -Men det er ikke slik at det trekker ned i noen grad. Münsterländere er en fantastisk rase. Vår Odin var også en særdeles god jeger og ellers en veldig snill kar. Legg gjerne ut fler bilder av hundene dine.

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu