Etter festen
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281698} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinulf L.
Fin dokumentasjon på representasjonsantrekket. Jeg savner at det sorte er helt sort, skoene f.eks. Ellers fint plasserte elementer som forteller en historie.
Kjell Sigurd S.
Fin ide og godt utført. Kunne passet med noe mer ''tilfeldig'' plassering av elementene for å støtte opp under tittelen.

Kjell S
Kjell G.
Stilig bilde, bokstavlig talt!

Jeg kan også se for meg noen andre scenario, for eksempel etter en bygdefest på Villtoten.

mvh kjellg
Caroline M. S.
God ide å lage et slikt bilde, men jeg synes ikke at dette bildet fungerer. Hovedgrunnen til det er hvordan kjole, sko, smykker etc er plassert. Det er verken pent lagt fra seg eller tilfeldig sluppet. Jeg antar at du ville ha noe som ser tilfeldig ut, og foreslår derfor at du bare løfter opp alt og slipper det på gulvet X antall ganger til det legger seg på en fin/passende måte. Eller - hvis det skal se ut som brukeren har kledd av seg, gjør det du også. Lat som du kler av deg og slipper tingene slik du ville gjort etter en fest.
Eviann A.
Hei!

Iéen er god men inneholdet i bildet samsvarer ikke med bildets tittel. Det er for oppstyltet. Liker ikke tøystykket du har brukt som bakgrunn, det blir for glorete etter min smak. Kansje du skulle tatt bildet i en mer naturlig setting som f. eks gulvet fremfor sengen.

Hilsen Eviann
Terje S.
Synes ikke at det er noen vits i å henge seg opp i at noen mener overskrift ikke passer til bilde. Dette er noe mange vil klikke seg inn på av ren nysgjerrighet, og da har du oppnådd noe.
Mange som drømmer seg bort her....

Flott bilde

Terje
Mone S.
Heisann Ann.
Liker bildet ditt og ideen er god den. Kan godt se for meg både festen hovne føtter å hodepinen etterpå....

Ha en fin fotoweekend.
Mvh Mone
Ann F.
Takk for tilbakemeldinger, alle var MEGET nyttige!

Jeg ''slet'' litt med fargemetningen og kontrasten - var skoene sorte nok, forsvant tegningene i bodyen med blondene, de var ikke synlige.
Bakgrunnen var tenkt som kjolen på festen, slengt over en stol, men der har jeg bommet, forstår jeg.
Totalt sett kunne nok bildet kanskje vært noe mørkere.
Hadde jeg hatt en seng med ''spennende'' føtter ville den blitt brukt, tar med meg ideen til fremtidige forsøk i samme genre.
Caroline: stoffstykket som skulle illudere kjolen er drapert over et passende møbel, skoene ble sluppet ned X antall ganger hvor de falt utenfor det samme nevnte møbel som var basis - så de ble til slutt lagt på plass av meg. Smykkene med unntak av ringen i boksen landet der det falt seg - sluppet fra min hånd ca. 1/2 m. ovenfor skoene.
Så alt er ikke HELT arrangert.
:-)
Odd Tore S.
Jo, her klarer jeg å se at vi har med stille ben å gjøre. Det kan vel være godt med litt ro etter en fest med såpass avansert antrekk. Men selve festen ser ut til å ha foregått i litt stilige og beherskede former?
Mange behagelige bruntoner i bildet. Tingene som falt ned ser ut til å ha adlydt loven om selektiv gravitasjon. Det virker derfor noe oppstilt slik som jeg oppfatter at et stilleben skal være. Av den grunn har jeg heller ikke våget meg på dette temaet.
Jeg synes bildet var stilig, men er ikke helt med på stoffet som danner bakgrunnen. Dvs fargene står godt til resten av ensemblet, men det danner seg mønstre i stoffet som flytter oppmerksomheten min fra det mer vesentlige. Kanskje er det for tidlig om morgenen fortsatt?
Odd Tore
Ann F.
Stoffet skulle antyde kjolen - eller i det minste hvilken type kjole det er snakk om. Lettere elegant og festriktig fargesterk så man vises.

Stilleben som stille ben? DEN har jeg stor sans for.
;-)
mvh Ann
Rune Edvin H.
Hei, Ann. Likte den siste linja i kommentaren av dette bildet :) For min del får jeg mere feeling av at det er før festen enn etter. Grunnen er at det er for lite ''slengt bort''. Mulig du er litt mer ordentelig enn det jeg er når du kommer hjem.l Uansett et stilrent og stilig bilde.
Rune
Ann F.
Rune Edvin: ;-)

Hvor ordentlig jeg er etter en fest skal få stå usagt. Det kommer vel an på festen . . .
Åkkesom, takk. Som du kan lese av mitt svar 16.10 kl. 01:28 er det bare delvis arrangert. Jeg forsøkte å gjengi hvordan det ser ut slengt over en stol når jeg kommer hjem.

Kanskje er stille ben en bedre beskrivelse av hjemkomsten etter en fest bedre enn Stilleben?

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu