Bildet inngår i albumet Tamt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tom T.

Denne var ikke lett:) Liker at du stiller meg på prøve. Sanden skaper en fin struktur i bilde og de hundene i forgrunnen er godt plassert. Blikket flyr frem å tilbake mellom de to forgrunnen og den lille krabaten i midten. Er ikke sikker på dette bilde. Må gi det tid.

mvh TomT
Erik J.

Morsom trekant, og alle hundene har en fin positur! Men jeg føler det blir litt mye sand, det blir litt vel mye flate mellom de tre, flaten tar oppmersomheten fra det jeg oppfatter som hovedmotiv.
Ann Kristin S.

I dressuren er det noe som heter FELLESDEKK. Alle tre hundene lå egentlig ved siden av hverandre på kommando fra eier. Men som regel er det en liten rabiat som lager vei i vellinga. Da er det om å gjøre å ha en hund som ligger rolig samme hva som skjer. Her er det to som ligger - og en som har fått nok..... kanskje det var noe sånn som skjedde her.....
mvh Ann Kristin
Tom E.

Falt umiddelbart for dette - men jeg ville gjerne hatt litt mer sand, dvs litt mer luft rundt. Eller kanskje ikke - litt uenig med meg selv der. Liker veldig godt at de tre hundene har forskjellige farger og positurer - får assosiasjoner til fabelen om de tre oksene. Liker også hvordan de både antyder et triangel og en sirkel. Rart og sært, men liker det!

Mvh TomE
Kjell G.

Interessant trekant med spennende kombinasjon av statiske elementer og den bevegelige hunden. Bra også at det ikke er noen forstyrrende elementer i den uniforme sanden.

mvh kjellg
Stig Børre E.

Takk for gode tilbakemeldinger.
Dette er løshunder fra Hellas, ble ikke kvitt dem når jeg var ute på morgenturen med kamera.

Er ellers enig i at blikket blir litt flakkende av å betrakte dette.

StigB
Rune S.

Fint bilde i artig triangel. Var ganske sikker på at det var et dressurkurs. Flott sett og fanget.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu