Stemningsrapport torsdag 11.10 kl 13.
I går snødde det hele dagen og det la seg på bakken. Bildet er tatt fra soveromsvinduet. Men om vi synes det snør mye i Norge kan vi se litt nærmere på dette:
Den høyeste målte totale nedbøren av snø gjennom en sesong som noen gang er målt i verden, var på Mount Baker i Washington, USA i 1998-99 da de målte 28,96 meter. Dagsrekorden er fra Silver Lake i Colorado i USA med 1,93 meter i 1921. I Norge er det Ålfotbreen på Vestlandet som har den største målte snømengden, omtrent 15 meter snø faller der hvert år.
Et greit situasjonsbilde.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-12 10:52:33
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350D
  • Sigma APO DG 70-300mm
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetFrihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281758} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stein Oleiv B.

nei nei nei, versjon 1 er kunstnerisk! 2en ble for foto.no, 1en er derimot proff! perfekt utsnitt, lys, plassering, alt i alt veldig bra komp. liker sommern best, men med dettet lengter jeg etter vinteren! herlig bilde, anbefaler det.
Tove H.

Fint komponert stemningsrapport med bra lys! Skulle ønske vi også fikk snø...! Liker best v1.
Mvh Tove
Aslak M.

Fint bilde. jeg liker valget ditt med å midtstille objektet, og dermed også utsnittet.
Jeg synes både V1 og V2 er veldig fine, men for å være ærlig holder jeg en liten knapp på V2.
Den blir mer naturlig i mine øyne, men jeg synes samtidig V1 er veldig vakker samtidig.
Godt jobba! :D

- Aslak
Nina C. K.

Dette var et fint bilde, Håvard. Det er alltid stas å fange et motiv sånn på sparket. Det gjelder om å snu seg rundt der og da. Selv et slikt stilleben kan smelte bort før en får sukk for seg. Ellers må jeg si at jeg går absolutt for versjon 1. Mvh. Nina
Trygve O.

Det eneste som er sikkert med denne årstiden er at snøfall kommer overraskende både på to og firehjulinger. Jeg holder en knapp på verson 2. Det blå innslaget gjør at bildet får litt mer liv. Artig bilde, med etter hva jeg kan bedømme perfekt utsnitt. Ellers artig med opplysningene under bildet.

Mvh Trygve




Anne-Lise S.

Å hen er dette i Norge? Så av værmeldinga at det skulle snø enkelte steder her i landet nå, og ble nysgjerrig! Synes dette ble riktig så stilig. Et tidlig tegn på tida som kommer, og sykkelen som fortsatt er i bruk, men der syklisten ble overrasket over været. Herlig dybde og fine strukturer. Dersom du beskjærer øvre del mister du dybden bakover. Samtidig skaper du mer ro. Et valg å ta standpunkt til?

Anne-Lise
Håvard S.

Kjempeinspirerende med tilbakemeldinger! Tusen takk=)
Ser at det er forskjellige meninger om hvilken versjon dere liker best. Kjempebra!:)
Anne-Lise: dette er i Ljørdalen i Trysil. Og ja tenkte på utsnittet. Jeg likte det best da jeg hadde med noe av det hvite i bakgrunnen enn om jeg kuttet i buskene. Derfor ble det slik.

Ha en fin fotouke alle sammen!

Mvh. HåvardS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu