Europeisk Trefrosk (Hyla arborea)
Tok dette bildet i Biebrza National Park, Polen. Denne froskearten er ein god klatrer med sine klebrige bein, som gir eit godt grep om greinene. I tillegg er den den mest høgrøsta froskearten i Europa, ein kul frosk med andre ord =)
Bildet er kanskje litt rotete, men likar godt fargane i det. Det var også det einaste eksemplaret eg såg av arten, så er egentlig fornøgd.
Bildet inngår i albumet Biebrza - Bilder fra Biebrza National Park, Polen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-17 01:25:15
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-10-17 01:28:03
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-12-27 19:40:03
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Canon EF 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom A.

Kongefrosk! Syns ikke det er så rotete. Som portrett bilde hadde det nok vært litt på kanten, men det er det jo definitivt ikke. ''rotet'' understreker at dette er ett kult lite dyr i sitt eget element.

Var det gråvær? Eneste insigelsen min er at enkelte farger ser litt flate ut.

Fredrik S.

Hei Tom! Takk for kommentaren :)
Det var overskya ja, og like før det starta å regne.
johnny leo j.

Synes att utsnittet og linjene fungerer veldig bra. Synes heller ikke at bildet er rotete, er enig med Tom att fargene og i tillegg kontrasten kunne hvert øket for å gi bildet litt ekstra ''punch''.

fint motiv.

Mvh Johnny
Fredrik S.

Hei! Tusen takk for kommentarar og tips til begge to.
Har no prøvd å økt farge og kontrast, og lagt til 2 nye versjonar :)
(Versjon 1 var ikkje etterbehandla)

Mvh
Fredrik
johnny leo j.

Synes det ble mye bedre. Synes ubehandlede digitale bilder kan virke litt blasse og kjedelige, så det må nesten alltid små justeres litt.
Jeg drev litt med svart/hvit foto tidligere og ga meg med det, da jeg synes det gikk for mye tid i mørkerommet.. Men ser att det fortsatt må brukes en del tid på hvert bildet... Men nå synes jeg det er gøy da du kan se resultatet og angre.. Det er verre i mørkerom når bildet er fremkalt..

Skal jeg gi noen tips som kunne øket kvaliteten på bildet enda ett hakk, så er det att motivet er litt for mye midtstillt. så jeg ville kanskje hatt motivet enda lenger ned mot høyre hjørne, (ikke mye)..Greinen den sitter på må fortsatt starte i hjørnet. I tillegg så kunne det kanskje hvert fjernet(clonet bort) de hvite stripene som går på tvers over bildet.

Lykke til Mvh Johnny
Nina E.

Hei Fredrik!
Kul frosk og fint fanget, synes jeg. Liker V3 best, der fargene er piffet opp litt. Ellers enig med Leo når det gjelder midstilling. Bra skarphet.
Et pluss at greina går diagonalt i bildet. Og flott med den fine, grønne fargen mot de gule raklene på treet. De hvite stripene sjenerer ikke så mye, og er vel bare litt spindelvev. Mvh Nina :o)
Fredrik S.

Takk for tips og fine kommentarar Johnny og Nina! =)

Johnny- er enig med deg i at ubehandla digitale bilder ofte kan være virke litt blasse/kjedelige. Er også enig i at motivet er for midstillt, så dette var gode tips! Dersom du tenkte på spindelvevet med dei kvite stripene, foretrekk eg å behalde dei, men såg no at der også er nokre lyse greiner i bakgrunnen som går på tvers av bildet, desse var meir sjenerande, og kunne med fordel vært fjerna.

Nina- Tusen takk for anbefaling, veldig hyggelig! =)

Mvh
Fredrik
Avsluttet .

Kult bilde=) Liker godt gulfargen og grønnfargen sammen.Synest #3 var best..
Ragnhild Annette E.

Kul frosk. Synes du har mange flotte dyrbilder her. Morsomt med litt mer eksotiske dyr som man ikke ser hver dag..

Mvh Ragnhild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu