Gylden morgen
Hvad er et godt foto? Hvad er et kunstfoto? Er der forskel på et godt foto og et kunstfoto? For at svare på det sidste først vil jeg straks svare at et kunstfoto altid er et godt foto med fotografiet prægnans og bedste dyder. Et foto som i sin kunstneriske formidling beror sig på et godt fotografisk håndværk, som skarphed, dybdeskarphed, farvedybde og harmoni samt fejlfrie gradueringer. Her skal dog tilføjes at netop de fotografiske håndværkskriterier kan tilsidesættes, hvor det fremmer den kunstneriske formidling. Eksempelvis udbrænding eller total undereksponering af sekundære områder. Det gode foto er altid bestemt ved at være formålsopfyldende. Eksempelvis en god reportageskildring, et markant og tydeligt biofoto til identifikation eller skildring af adfærd. At sådanne foto kan være af en kvalitet der hæver dem til en kunstnerisk højde er selvindlysende. Men modsat kunstfotoet kræves ikke af det gode foto´s kriterie, at det skal have en ''In sich selbst vähung''. Et for kunstfotoet ubetinget krav, hvad enten dette er formidlende en billedhistorie, afbildende et objekts eller en persons karakter eller slet og ret er formidlende en æstetisk og måske ikke specifik helhed.
Mens ''Det gode foto'' afgjort kan tillades at være ordinært, ved at vise et tidligere set motiv, må kunstfotoet altid være sublimt. Udgøre noget enestående i sin tilgang til sit emne. Den danske skuespiller, forfatter og satiriker, Storm Pedersen udtalte sim mening om ovenstående meget kort: ''Kunst er det ikke alle kan. Thi hvis alle kunne var det ingen kunst''.
Jeg vil med de kommende uploads forsøge, at vise nogle af de billeder, som fra min side er ment som kunstfoto. Hvor godt dette lykkes, vil jeg lade være op til Jer, mine kritikere.
Jo. Jeg kan godt lide det. Men det er nu Jer der bestemmer i forhold til ovenstående. mvh. lau
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger511
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (39)
Avsluttet .

God kveld Lau,

Jeg liker bildet godt. Spes det grenen kommer fra venstre og oppover i bildeflaten med toppunktet i midten for så og ro seg ned opp mot høyre. Fint med den knitrende bakgrunnen, samt fine farger.

mvh
Tommy
Eva Marie P.

Så flott lyset faller på bladene. En riktig symfoni med lys og blader.
Enkelt og pent. Stilig med spinnet som er på noen av bladene:O)
-pl
Bodil Kristine F.

Likte dette godt. Lyset kommer inn her på en finurlig måte. De to nederste blir mine yndlingsblader. Linjene i bladene og fargekontrasten mot bakgrunnen er tiltalende. Også fint med refleksene bak.

Mvh Bo
Odd E. k.

God kveld Laurberg!

Et godt formidlende bilde, der skarpheten er underordnet, men der lyset og fargene har en stor betydning for det å kunne erindre den stemningen som liggerer i bildet. Komposisjoner er også med på å fremme tankene tilbake til høstens fargespill, en tanke som det er godt å ta med seg inn i de mørke vinternettene. Det er vel slike inntrykk en kunstner ønske seg med sine flotte motiver, et vedvarende inntrykk som i en's indre skaper stemning og assosiasjoner. Flott levert Laurberg med en tekst til ettertanke.

Ha en fin fotouke som kommer, med og uten kunstfoto!

Mvh

Odd E.
Avsluttet .

Velidg fint lys og flotte farger.
Wenche J.

Hei Lau
Enkelt og elegant høstbilde der det flotte lyset fremhever bladenes nydelige fargenyanser på en utmerket måte. En velkomponert og vakker naturskildring:)
Mvh Wenche
Thorbjørn R.

Stemningsfullt og fint med nydelig lys.
Stian H.

God kveld.

Interessante tanker til bildet, hva er forskjellen på et godt kunstfoto og et godt foto.
Som fuglefotograf tenker jeg mye på dette med å tilføre nye elementer i de etterhvert så vanlige men utrolig gode artsfoto som presenteres av mange fototgrafer. La den kustneriske kreativiteten få fritt spillerom. Tørre å legge noen av de oppleste regler og kriterier for et godt foto til side, og stole på sin egen kunstneriske skaperglede og kreativitet.

Jeg synes ditt bidrag er godt i så måte. Det formidler den fine morgensolen en vakker høstmorgen. Motlysets herlige glitter ispedd høstens flotte farger. Behagelig komposisjon, og et blendervalg som gir fin dybdeskarphet på hele greina, men dog noe kantete refleksjoner. Kanskje ønsket du nettopp kantete reflekser, selv om jeg muligens ville foretrukket de runde en åpen blender gir. I valget mellom lite dybdeskarphet på greina og kantete reflekser, tror jeg du har gjort et bra valg.

Ha en fin fotohøst,

Stian
Anette L.

Hei Lau!
Tjatja, fikk en varm følelse av å se på dette bildet. Likte lysknottene og den beskjedne spindelvevet :-P

Mvh Anette;)
Tove H.

Liker bildet - ikke minst lyset... ser at det er godt komponert med flotte farger og fin bakgrunn. Om dette er kunstfoto eller ikke lar jeg imidlertid stå åpent, for om det ikke gir meg det lille ekstra, kan det utmerket gi det til andre! Spent på de øvrige bildene du vil vise.
Mvh Tove
Anne-Lise S.

Høstens gyldne farger i godt samspill her, der du virkelig får frem den herlige stemningen av ''høst'' en tidlig morgen idèt solen kommer over åskammen, eller kanskje over tretoppene der i Struer. Motlyset spiller på lag med deg, og jeg forundres over hvor godt du får til å avdempe lyset mot disse fargene, og der du i dybden får vist fine lysreflekser uten at de blir forstyrrende i forgrunnen. Velvalgt komposisjon med diagonalen som starter i ''mørke'' og som går videre opp forbi midtlinja og mot høyre slik at øvre mer dypgrønne blad ender i det gylne snitt. Dersom jeg velger å gå diagonalen motsatt vei og mot min innlærte og naturlige leseretning, forteller løvet om ulike stadier; da starter greina med bladknopper og mer vårlig løv i øvre høyre del, mens høstens inntog vises mer og mer dess lenger ned på greina jeg kommer. Å gå diagonalen denne vei viser at fotoet også inneholder symbolikken ''fra liv til død''.

Du har også noen små overraskelser på lager i fotoet ditt, som spindelvevet som vakkert vever seg omkring stengelen jevnt oppover greina mellom løvet. Også dette ulikt formet og med ulik virkning ift. løvets ulike farger og dets egne linjer. Det omvendte hjertet (soppen) på det store løvet som vokser ut omtrent midt på greina, og som hviler fint i øvre bildeflate i midten, er en annen fin detalj. Her havner fokuset mitt sånn litt etterhvert.

Over det hele hviler en god ro, en fin varme, og jeg synes å ane din indre iver idèt dine øyne skuet dette vakre i naturen.... :`-)

Anne-Lise
Ann T.

Hei Lau - dette likte jeg. Du har fanget et vakkert og naturlig høstlys. Veldig bra gjort.
Mvh. Ann
Håkon S.

Hei, et flotters bilde syns jeg.
Et nydelig lys som skinner inn på bladene. De gule fargene er også flotte.
Passet supert med gul ramme rundt. FLott bilde!
Knut H.

God morgen Lau.
Et herlig høstbilde med fasinerende lys som fremmer
detaljer og farger på en behagelig måte.Diagonalen
på greina inn i lyset gir høstfargene en ekstra glød.
Godt komponert bilde med der lysrefleksene i bakrunn
tilfører ekstra spenning til bilde.Anbefaling vanker for
din gode måte og hylle høsten på.
Mvh Knut
Anne Ø.

Naturens kunstverk som du fremmer på en høystverdig måte Lau.
Varm glød, lys i nydelige høsttoner.

Anne:)
Dan S.

et kunstfoto skal vel fremme noe enestående i ordets betydning,om det gjelder teknikk,uttrykk og aktualitet..det skal ikke bare fremme følelser og debatt men mer dybde enn som så.dette bilde var fint det,men blir for vanlig i sin fremtoning..min mening,mvh Dan Sandmoen
Stig Børre E.

Pent. Godt komponert, flott lys og fine toner.
Om dette kan kalles fotokunst det vet jeg ikke, men et visuelt godt og dekorativt bilde er det.

StigB
Rune S.

Hei Lau! Enkelt og vakkert høstbilde i fine fargetoner og meget vakkert lys. Liker utsnittet og den diskrete rammen.

Mvh
Rune S
Laurberg G.

En stor tak til alle Jer der her har kommenteret mit lille billede. Og en stor tak til Odd og Knut som har anbefalet samme. Det varmer med slig anerkendelse. En meget stor tak til Stian som går ind i min tankegang og skriver:

'' Som fuglefotograf tenker jeg mye på dette med å tilføre nye elementer i de etterhvert så vanlige men utrolig gode artsfoto som presenteres av mange fototgrafer. La den kustneriske kreativiteten få fritt spillerom. Tørre å legge noen av de oppleste regler og kriterier for et godt foto til side, og stole på sin egen kunstneriske skaperglede og kreativitet...''

Dette er vel hvad det drejer sig om. At turde lægge en dimension ekstra på skildringen af sine motiver. At lade dem udtrykke den glæde og betagelse vi selv oplever som fotografer i afbildningssituationerne. Vi kender vel alle Stians dejlige bio- og naturfoto. Har mærket hans glæde ved at fremvise sine oplevelser. Tankegangen er klar. I længden er der vel begrænset brug for alle disse ilustrerende bio- og naturfoto til bogilustrationer og som suplement til undervisning i naturlærens forskellige facetter. Og heldigvis er der intet der forhindrer at sådanne foto passerer den grænse der ligger i at være kun reporterende. At turde lægge bort reglerne. Men dog ikke mere end kreativiteten og håndværket betinger for at skabe det ønskede værk. Stor kunst har altid været præget af godt håndværk.

Også en stor tak til Dan Sandmoen. Om fotokunst for at være fotokunst skal fremme noget enestående vil jeg dog sætte et stort spørgsmålstegn ved. Snarere er det vel glæden ved at formidle det levende liv og måden dette lykkes på, der afgør et værks kunstneriske dimension. Om dette lille bllede gør det får være betragternes sag. Og når du Dan ikke synes at det opfylder din forståelse eller krav er det vel ikke kunst for dig.

Jeg vil heller aldrig turde hævde at mit billede her er fotokunst. Men da dets mål er at fremme en æstetisk ide og oplevelse i modsætning til kun at være reporternde må det vel logisk høre hjemme i denne svært specificerede kategori uanset den enkeltes oplevelse. Jeg vil derimod ikke være så beskeden at jeg vil lægge skjul på at jeg ville ønske at mange flere billede her på foto.no kunne leve op til det kvalitetsniveau som billedet her repræsenterer.

Til slut en stor tak til Jer alle der her har kommenteret. mvh. lau

Tom T.

Ingen tvil om dette er fint bilde lau:) Men jeg er litt usikker på hva foto kunst er og hva som er høyt kvalitets nivå. Hvordan kan du si at dette holder et høyt kvalitets nivå og du ønsker at andre hadde det samme nivået?

mvh TomT
Stig Børre E.

Bet meg også merke til det punktet.
Hva er kvalitet? Om et bilde holder en høy teknisk standard, så er jo det en kvalitet - men det hjelper så lite hvis det er innholdsmessig uinteressant.

Og det fungerer også omvendt. Et bilde med dårlig teknisk kvalitet kan allikevel være innholdsmessig interessant, og ha kvaliteter.

StigB
Laurberg G.

Tak Tom. Det kan jeg kun sige om de rent fototekniske kvaliteter der er målbare størrelse. Skarphed, kontrast, farvedybde o.s.v. Kunstneriske kavaliteter kan ikke kvantificeres. Bemærk at jeg siger det ikke generelt. Men uploadskvaliteterne på foto.no er faktisk ret ringe. mvh. lau

Tak også til Stig. Det har du så evig ret i. Faktisk kan man endda komme ud for at mangel på en bestemt fotokvalitet bliver til kvaliteten. :-) Men i al normalitet vil det væreen fordel at den håndværksmæssige standard er i top. mvh. lau
Espen R.

Hei Lau
Ja, du har helt rett i at kvaliteten på mange av bildene som legges ut på foto.no ikke holder høy kvalitet. Det gjorde heller ikke mine første bilder her...

Når det gjelder bildet ditt, så synes jeg måten lyset faller på bladene gjør mye her. Morsom detalj med spindelvevet som liver opp bildet ytterligere. Komposisjonen er bra med greinen som starter en diagonal linje gjennom billedflaten. Enkelt, rent og pent.

Kunst er svært subjektivt og individuelt, en kan få like mye ut av et gjennomført landskapsbilde som et abstrakt og malerisk bilde, er min påstand.

Ha en fortreffelig aften,
Espen
Laurberg G.

Hej Espen. Tak for din kommentar. Og du har ret. Kunst er svært subjektivt. Hvad der er kunst for den ene er det måske ikke for den anden. Og en kunstform i foto, eks. landskabsbillede forhindrer jo ikke at det abstrakte ved siden af har lige så store kunstneriske kvaliteter.

Det jeg forfægter her er, at selvkritikken inden upload burde tages mere i anvendelse. At man når man uploader et billede kan definere et indhold med en hensigt og en mening. Om ikke andet så hvad vi kan kalde dekorationskunst. Tror vel sådan set at det er hvad mit billede herover falder ind under. :-) Men uanset hvad og hvilken form og mening et kunstværk har bør det, når det er fotografi indbefatte et hæderligt håndværk, som ovenfor nævnt til Stig Børre.

Holdningen - knipsivei, sæt op på foto.no, og så er det kunst med stor betydning - er i længden ikke holdbar. Kun ved at udøve selvkritik, kun ved at undlade upload af det mest ordinære og evigt gentagne, kun ved at udøve ærlig POSITIV, KONSTRUKTIV KRITIK kan vi hjælpe hinanden til at blive bedre sådan at gennemsnittet af kvalitet vil være stigende. Udøvelse af den Positive, konstrutive kritiks metode, der tager udgangspunkt i det positive i et værk, for derudfra at bevæge sig over i konstruktive forslag og råd til forbedringer er imidlertid minimal. I stedet ser vi: ''Ih hvor er du dygtig - ih hvor er den farve pæn - ih hvor er det en flot komposition - og det selv om der er tale om skrigende disharmoni i såvel farvevalg som mangel på og uvidenhed om kompositionsregler. Altså ren koseri og gensidig snillisme i kommentarerne. Dette bliver ingen bedre af. Tvært imod bliver man fastholdt pået lavt niveau ved hele tiden, at blive bekræftiget i en tilstrækkelighed i kvalitet der ikke er tilstede.

Dette gælder selvsagt ikke alle. Her er mange fotografer som tager bådet fotografiet og dettes kvalitetskriterier særdeles seriøst. Heldigvis. Men ud fra omkring 300 upload pr dag er det dog svært at finde bare 50 upload af en berettiget fotografisk kvalitet. Dette er selvsagt subjektivt. Så måske andre, som ikke stiller så store krav vil være ueninge her. mvh. lau
Brit M.

Stig Børre skriver: ''Hva er kvalitet? Om et bilde holder en høy teknisk standard, så er jo det en kvalitet - men det hjelper så lite hvis det er innholdsmessig uinteressant.
Og det fungerer også omvendt. Et bilde med dårlig teknisk kvalitet kan allikevel være innholdsmessig interessant, og ha kvaliteter. ''

Dette er litt av essensen i spørsmålet om hva som er kunst. Hva kunst er, er diskutert fra dengang billedhuggere og kunstmalere dannet laug, og dette ble egne yrker, tidligere var de håndverkere, ansatt av konger og paver, og andre storfolk, bl.a. familien Medici.

Angående fugle- og dyrefotografering. Selv er jeg ikke så interessert, ser ikke for meg at jeg vil henge bilder av dyr eller fugler på veggen og kalle det kunst. Men jeg forstår besettelsen fra dyre- og fuglefotografene til å stadig ta bedre og flere bilder, vil ha, ønsker DET blinkskuddet, DEN fangsten. Skjønner det godt.
Men fuglefotografer kan også lage kunst ja, se bare her:

http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=188585&...falinger=1

Warhols bilder av MM, i grelle farger, er det kunst? Vel, ikke i mine øyne, men han ble en anerkjent kunstner og bildene gikk for en meget potente priser, har jeg hørt.

Er ikke kunst det vi selv henger på veggen og kaller kunst? Jeg kan komme inn i et hjem og tenke: Trøste og bære, enn å ha DET på veggen (f.eks Gråtende barn), folk kan være hos meg å si: Ta ned det stygge bildet, kast det!

Lau sier: ''Kun ved at udøve selvkritik, kun ved at undlade upload af det mest ordinære og evigt gentagne, kun ved at udøve ærlig POSITIV, KONSTRUKTIV KRITIK kan vi hjælpe hinanden til at blive bedre sådan at gennemsnittet af kvalitet vil være stigende.''
Er så enig her. Men har alle denne selvkritiske sansen? Det blir lagt inn portretter som ser ut som om de er tatt i en fotoboks, noen kommer med kommentarer som: dette passer i et fotoalbum. (noen sier dette på en fin måte, mens andre glefser det :)
Noen fuglefotografer tar elendige bilder av fugler for å ''være en av gutta'', tror jeg (ikke meg, la inn for å fortelle en historie, bildene var elendige, Lau)

Det har på diskusjonssidene vært tatt opp om det skulle være en redaksjon til å sile ut dårlige bilder, mulig det var en vei å gå?

Da jeg begynte her i mars, fikk jeg inntrykk av at dette var et seriøst fotonettsted, for fotografer som delte sin fotoerfaring og kunnskap. Jeg syns mange er flinke til å gi fin (konstruktiv) kritikk, får jeg et: ''Ih hvor er du dygtig - ih hvor er den farve pæn - ih hvor er det en flot komposition'' så vil jeg være enig i det, hvis jeg er enig, men som regel legger man inn bilder man vil gjøre bedre ved hjelp av andres positive, konstruktive kritikk, man trenger å se med andres øyne også.
Selv har jeg lært mye, men syns ikke lenger det er så seriøst her...

Det er lagt inn en del høstbilder (blader) de siste dagene, der er Lau's bilde jeg ville hengt på veggen...for meg er det absolutt verdt en plass der.
Som sagt av flere over her, har bilde absolutt kvaliteter, både teknisk og kunstnerisk. Syns jeg.

Det er jo også noe med: smaken er som baken...

Brit
Brit M.

Noe ble utelatt. Etter: Er så enig her. Men har alle denne selvkritiske sansen? Det blir lagt inn portretter som ser ut som om de er tatt i en fotoboks, noen kommer med kommentarer som: dette passer i et fotoalbum. (noen sier dette på en fin måte, mens andre glefser det :)
skulle det stå: Noen lærer av det, men ikke alle. Alle er vi nybegynnere en gang. Noen har kunstneriske evner til f.eks å tegne, male og begynner kanskje med grafisk design og foto etterhvert. Andre har vel oppfattet at man kan tjene penger på å fotografere og dermed kjøper et kamera og knipser ivei, uten denne evnen?
Vil jeg tro?

Brit
Brit M.

Jeg syns mange er flinke til å gi fin (konstruktiv) kritikk, får jeg et: ''Ih hvor er du dygtig - ih hvor er den farve pæn - ih hvor er det en flot komposition''

Dette skal være slik: Jeg syns mange er flinke til å gi fin (konstruktiv) kritikk.
Får jeg et: ''Ih hvor er du dygtig - ih hvor er den farve pæn - ih hvor er det en flot komposition''

Gikk litt fort i svingene :-)
Brit M.

Koseord er jo også avhengig av hvem som kommer med dem. Hvis man vet at personen har kunnskap og dybde ellers i sine kritikker er det jo veldig ok, som et klapp på skuldra. Og det setter man jo pris på?
Dessuten anbefaler jeg Lau's vakre høstbilde hermed.

Brit igjen
erik j.

:)

Jeg forstår meget godt hva du søker å formidle om kvalitet og å tenke seg om før man laster opp. Jeg synes imidlertid _ikke_ at ens egne bilder er et egnet fora til å kommunisere en slik oppfatning. Dette blir nesten litt flaut etter min mening. Du har lang fartstid og mange flotte bilder bak deg. Men når du velger dette bildet for å illustrere poenget ditt, skjønner jeg lite. Det er riktig eksponert, og du har fanget en over gjennomsnittet belysning. Mer er det ikke synes jeg. Et temmelig kjedelig høstmotiv. Det kan se ut som du har mørknet/burned grenens øvre tredel for mye, slik at det har blitt et svakt slør der. Jeg savner også skarphet.

Det er ingen tvil om at du har meninger jeg i stor grad kan si meg enig i. Vi må etterstrebe kommentarer som gir noe ut over koseprat. Men jeg er også helt enig i det Brit sier, det kommer an på hvem det kommer fra, og uansett kan ett klapp på skulderen være veldig oppmuntrende. Vi må også passe på å ikke gå i fellen for å ikke tørre si meningen vår fordi vi oppfatter andre som mer erfaren/dreven osv. Dine bilder får ekstremt masse oppmerksomhet Lau, og det er ikke alltid fordi de er så bra. Hvis du skal slå et slag for hvordan man kommenterer, burde også dette stå på agendaen din etter min mening.

Mvh. Erik.


Laurberg G.

Hej Erik. Så sandt så sandt. Og om jeg vælger dette billede eller et andet får vel strengt taget være det samme såfremt man læser hele teksten:

''Jeg vil med de kommende uploads forsøge, at vise nogle af de billeder, som fra min side er ment som kunstfoto. Hvor godt dette lykkes, vil jeg lade være op til Jer, mine kritikere''.

At det så ikke rammer dig er jo så forudset. Ingen kan vel ramme alle. Ikke alle mine billeder er så bra siger du. Næh. Ingen kan vel præstere at alle billeder er lige gode. Men mine billeder er altid mmålsatte. Nogle som reporterende, andre som ilustrerende. Her har jeg sat et af mine beskedne små stemningsbilleder op. Ikke noget bestemt budskab, men emit forsøg på at skabe noget der er en æstetisk nydelse. At det ikke falder i din smag er ikke mit problem. Det må være dit. mvh. lau
Hans-Jørgen H.

Go kvellen Laurberg!

Et bilde som vitner om at ''lysenes store mester'' ikke legger inn årene selv om høst, vinter og korte dager ikke lar seg fortrenge.....
Et optimistisk bilde å sanse når du slår dine øyne opp den tidlige morgenstund, og før du lukker dem for nattens drømmer og hvile....

Livet og aldrdommen setter sine etterhvert dype spor...
Et blad er allerede knekket og faller hvert øyeblikk til marken,
de andre følger snart etter for naturens ubrytelige lovverk....
Men like til det siste åpner de seg for lyset og sprer sine farveklatter ut til en trengende og ofte mørk verden, som higer etter håp!

Snart ligger det som en brikke i et enormt mosaikkpuslespill og kler marken...
For så å gå inn i forvandlingens tegn...Drømmende...
Men av jord skal det atter engang oppstå og strekke sine lengtende, skjelvende og spede spirer mot himmelens lys og rope:
Det er fullbrakt!

Et motiv med mange tolkninger og tanker dette!
Likte det som kveldslektyre!

Ha en fin og varm uke full av lys Mr Giversen!
Hans-Jørgen
Arne M.

Elegant komponert med et alveaktig drømmende lys. Fine detaljer, og forgrunnen er god separert fra bakgrunnen, både i kontrast og farger.

- Arne
Frode F.

Lau,

takk for sist, det er lenge siden...

Jeg ser du får mange og gode innspill til dine bilder, og det er vel fortjent.
Du formidler en egen ro og stillhet med dette bildet.
Jeg må se om jeg finner roen til å lese alle kommentarene en gang.

At du kan ditt fag tror jeg ikke det er mange som tviler på, og du overbeviser stadig.

Jeg kan ikke komme med noe mer konstruktivt her og nå, så jeg nøyer meg med å si at bildet ditt traff noe i meg. Det rørte ved meg.

Om kvalitetene kan jeg visst ikke si noe som ikke allerede er sagt, jeg merker jeg trenger litt tid for å finne de rette ordene.

Slik det ofte er med kunst? Jeg bare spør.

God aften

FF
Laurberg G.

En stor tak til Brit Malkenes for indspil og overvejelser her. Også en stor tak til Hans Jørgen for den fine filosoferende fortolkning du giver mit lille beskedne billede.
Tak til Arne for din fotofaglige vurdering og en stor tak til Frode for din store anerkendelse af mine billeder.

Som Erik Jespersen siger ''... Vi må etterstrebe kommentarer som gir noe ut over koseprat. Men jeg er også helt enig i det Brit sier, det kommer an på hvem det kommer fra, og uansett kan ett klapp på skulderen være veldig oppmuntrende. ..'' Dette er selvsagt sandt. Dette så meget mere som det vel er i samspillet mellem author og betragter af authors værker at kunsten opstår. For hvad var verdens største kunst såfremt den var forblevet uobserveret. Og hvad var mine små og meget, meget beskedne kreationer uden Jeres indspil og engagement. Derfor en stor tak til Jer alle herover, fordi I alle er med til at gøre mine små værker større. TAK! mvh. lau
Knut Børge S.

Hei Lau!

Fantastisk flotte farger, og fantastisk flott lys. Et meget lekkert og godt komponert bilde du presenterer. Knall!

mvh KBS
Inger Anne Maritsdotter V.

Her har du fanget de flotte høstfargene på en flott måte,
nydelig lys og fine farger.

Mvh Inger Anne
Mia Marie W. P.

Fantastisk Lau. Det er rett og slett FANTASTISK.
Dette hadde vert fantastisk å ha på veggen i ett meget stort format...
NY_DE_LI_G :-)
Hilsen Mia
thov s.

jeg synes det var litt kjedelig, ikke så veldig mye spesielt med det foruten å være et pent bilde.

mvh thov
Laurberg G.

Tak til Jer alleherover. Til Knut Børge, til Inge Anne Vik, til Mia Marie og til Thov. Og til Thov vil jeg bare sige at, ingen kan ramme alle. Men der må jo dog være et eller andet siden du gider bruge din tid på kommentering af billedet. Så tak alle. mvh. lau
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu