Bjørn i bjørnepark i Sverige
Ganske ok.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon IS 75-300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282524} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trond-Ole H.

et fint bilde av bjørnen. men ville kansje endret litt på fargene slik at bjørnen fremhevet på en bedre måte...
Mvh Trond-Ole
Trygve O.

Hei Jens Erik

Dette synes jeg du kunne ha fått mer ut av. Skarpheten er ok, men jeg blir ikke helt fortrolig med fargene i bildet. Litt glorete eller hva jeg skal kalle det. Det største problemet er imidlertid kuttingen av bjørnen. Ettersom bildet er tatt i en dyrepark ( er det i Orsa), hadde du sikkert tid til å komponere et bilde der hele bjørnen blir med. Slik du har kuttet kroppen her blir det hverken ''fugl eller fisk''. Alt i alt synes jeg altså ikke du er helt i mål her, men stå på videre.

Mvh Trygve
Jens Erik J.

Takk for kommentarer og hjelp. Bildet ble sånn i utsnitt. da det er tatt gjennom nettinggjerde og med vegitasjon rundt baken på denne karen. Får prøve videre med det og se om det blir bedre. Til Trygve, ja det var nok Orsa.
mvh. Jens Erik.
Turid L.

Artig å se bjørnen på nært hold.
Et flott motiv.

mvh Turid
Roger K.

Hei Jens!
Å komme på nært hold til denne bamsen er jo en opplevelse i seg selv. Selve bilde er det nok litt enda å gjøre med. Lysforholdene under opptak kunne du nok ikke styre noe serlig med, men hardt lys var det. Midt på dagen vil jeg tro og ikke serlig egnet lys i sterkt solskinn da. Har lys skjerm og virker i meste laget her. Bilde virker kontrastrikt og kanskje noe hard på labben med spakene. Bilde har også tjent på en litt mindre blender og et dypere skarphetsplan. Nå vet jeg ikke om du fotgraferer i raw eller jpg, men gjelder det siste er det en tanke å sette wb til auto. Kameraene i dag gjør måling av fargetemperatur meget bra selv.

Mvh RK
Avsluttet .

Hei Jens Erik.
Dette er ett fint og skarpt bilde av bamsefar. Må være en opplevelse å komme så nær den..
Ser du har fått veiledning vedrørende farger og lysforhold. Men det er vel ikke så enkelt når man skal fotografere gjennom ett nettinggjerde.
Vel jeg likte bilde, spessielt att du har fått med blikket, og det er vaktsomt.

Venlig hilsen Lillian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu