Fjellandsby på Gran Canaria
Det spesielle med denne landsbyen er at husene er gravd inn i fjellet som huler.
Den utvendige fasaden er bare en liten del av huset.

Jeg har dessverre glemt navnet på landsbyen. Hvis noen vet navnet så er det hyggelig om dere forteller meg det.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282604} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Unni-May P.

Hei Jan Ove
Jeg mener dette er fra Artenara. Der de har den lille hulekirken med madonnaen Virgen de Cueva. Fjelltoppen til venstre er Roque Bentayga. Jeg har gått fottur over fjellet der, men det er noen år tilbake.

Ser du har fått veldig fint frem blåtonene som ligger over bergene.
Mvh Unni-May
Unni F.

Lurer på om det er et annet sted, - kjenner selv Gran Canaria veldig godt fra mange reiser dit, og tror dette må være fra dalen Baranco de Guayadeque innover på øya fra Agümes. Her bor det fortsatt folk i huler i fjellsiden. (som selvsagt er omgjort til leiligheter)Utvilsomt ser fjellet i bakgrunnen ut som Roque Bentayga hvor jeg også har vært på fjelltur.
Mulig det finnes flere slike områder, med folk som bor i grotter i fjellet...
Bildet har forøvrig fin dybde og farger, man mister ikke det tredimensjonale inntrykket helt, og det er jo fint. Himmelen er litt hvit. Men for å få frem fjellmassivet med dørene inn til boligene kunne du kanskje med hell tatt bildet fra en annen vinkel. men det spørs hvor du selv var da...
Bildet gir gode minner om mange turer over hele den vakre øya, med bil og til fots. Øya anbefales for naturelskere og fotografer!
Hilsen Unni
Unni-May P.

Ja jeg kan jo ta feil og ikke skal jeg være bastant siden du er så kjent der. Guaydequedalen har jeg kun kjørt. Men, jeg har jo bodd der og er blitt litt kjent. Har flere bilder tatt på samme sted som dette med nesten identisk motiv ,og det er fra en fottur fra Cruz de Tejeda til Artenara.

Øya er som du sier, meget vakker og det er heldigvis flere og flere feriereisende som oppdager det, og oppsøker mere av naturen og kulturen der nede. Og jeg gleder meg alltid over å se slike fargerike bilder derfra.
Unni F.

Dette bildet ser egentlig ikke ut somd et stammer fra Guayadeque dalen...som jo er dyp og egentlig mørk. Nei, jeg ve tikke...Men en vakker øy!! Har vært på alle 7 og de er jo en drøm for en båtloffer.. Og dette var heølt på siden a v billedkritikk....sorry
Unni
Unni-May P.

Litt til utenfor kritikken.
Jeg tror vi blir tilgitt. Jan Ove hadde jo glemt hva stedet het og han ba jo om hjelp til å finne det ut. Og det skjønner en jo, for det er jo så eitrende ergelig å glemme å skrive det ned, spesielt når en kjemper med sollyset. Du har foresten også meget vakre fotos.
Mvh Unni-May
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu